logo

Kerhohuone on Malminkartanon juna-aseman vieressä. Asemalta katsottaessa Myyrmäenpuolella tunnelia ja näppärästi kaupan vieressä. Osoite on Pihkatie 6 Helsinki.

Nopat Facebook ja pelikeskustelu

Nopat ja Taktiikka Facebook
» Liity Nopat Facebookiin

Liity Nopat ja Taktiikka Pelien sopiminen -ryhmään
» Sovi peleistä, eri peleilla on alikeskusteluryhmiä

Huom. aktiivisin keskustelu on Facebookissa kuten peleistä sopiminen.

Ylläpito

Noppien ylläpitäjien kirjautumissivu Kirjaudu
Maalaus ja rakentaminen

Rakentelulauantai.. sunnuntai ja maanantai..

Aina se vaan rakentaa.. mennään ulos jo!

ja tiistai.. huomenna jatkuu.. Kerholla pelattiin tänään myös Blood Bowl liigan ottelu, jossa oli luultavasti tähän astinen yleisökato ennätys. Nurglen olemus (haju) selvästi karkoitti myös heidän omat kannattajat. Nurglella oli hurjat 3000 katsojaa ja örkeillä 2000.

Nyt on rakentettu aitoja sellaset määrät että eivät ihan heti lopu lännen miehiltä. Vaihtelun vuoksi aloitettiin väsään pienimuotoista maastoa 40k turnaukseen. päivitys 15.10.. Sampon kanssa tehtiin vähän enemmänkin maastoa..

Bookmark and Share

9 comments to Rakentelulauantai.. sunnuntai ja maanantai..

 • avatar Mika

  Mainioita maastoja löytyy usein akvaariokaupoista. Harmi vaan että tähän asti Suomesta bongaamani valikoima on ollut varsin suppea. Tietääkö kukaan missä olisi esimerkiksi näiden valikoimaa laajemminkin nähtävillä livenä? Lähikauppani Ruoholahdesta olen toki jo kolunnut ja Vietnamkin lähti taas työn alle..

 • avatar kalle

  Jou, asiayhteydestä voisi päätellä, että saadaan noita maastoja sunnuntain 40K turneeseen somisteiksi ?

 • avatar Mika

  Jep, näin oli tarkoitus :) Bunkkeriaitojen maalaus eteni taas tänään ja Sampon 40k alttarirakennus kasattiin odottamaan maalausta. Setin pitäisi valmistua hyvissä ajoin ennen sunnuntai aamua..

 • avatar Marko Sysipuro

  Tuo sinun linkkisi Mika kaataa ainakin minun koneeni suuruudellaan. Noin 25-28mm mittakaavan (tai siis 1/56 :-) panssarivaunun romuja löytyy ainakin Espoon Sellon TOISESTA eläinkaupasta. Hintaa en muista. Kaikkea sitä akvaarioon pitää laittaa…

 • avatar tapio

  Työhuoneessa on tulossa erilaista maastoa. Lauantaina olis tarkoitus maalailla ja viimeistellä. Muutam bunkkerit, 10-15 pätkää betoniaitaa ja muuta maastorojua tulossa + tietty vanhat maastot.

 • avatar Mika

  Loistavaa! Maastoa ei ole koskaan liikaa :) Asennoiduin tänään että nyt tehdään 40k maasto loppuun että päästään 15mm Ranskan kimppuun. Periksi ei annettu ja setti alkaa olla pelikunnossa turnaukseen. Tästä johtuen Warmachine peleistä joita kerholla käytiin tänään lukuisia ei ehditty ottamaan yhtään kuvaa.. Ensi kerralla. Päivitetty kuvia, myös Lord of the Rings Morian portti alkoi työstymään..

 • avatar Jaakko Bjorklund

  Siistejä maastoja on. Kerhon Flame of War -siipi kyllä kiittää ja kumartaa, jos päästään noita upeita Ranskalaisia taloja käyttämään.

 • avatar Marko Sysipuro

  Mika tekee masstoa illassa enemmän kuin eräät …ööö… pitkän ajan kuluessa. Erityisen mielenkiintoinen on tuo vikan kuvan vesitykillä(?) varustettu laiva. :-)

 • avatar Mika

  Heheh, turnaus antoi hyvän deadlinen. Ei voi jättää kesken ja kun tekee kerralla valmista voi siirtyi seuraavien projektien pariin.

  Vesitykkialus kuuluu mun 50-luvun pulp (ja nykyaikainen kaupunki) maastoihin. Setti ei ole vielä kovin pitkällä, mutta maalattuna on joukko autoja ja työmaakoneita. Ajatus oli tehdä pieni hämärä satamakortteli missä on pari tuollaista laivaa parkissa. Laivoja on kaksi ja ne on hieman pieniä 28mm mittakaavaan, mutta menettelee. Laivasta pitäisi sahata pohja että sen saisi pysymään suorassa, pihdeilla pohja halkeili ikävästi. Kirpputorilta tarttui parilla eurolla mukaan. Kaupasta saa uusia vastaavia 4,95 euroa ;)

  15mm Ranska tulee pelikäyttöön. Sen piti alunperin valmistua nyt lomani aikana.. joskin päivät käyvät vähiin, mutta eiköhän se joku sunnuntai ole testattavissa viimeistään jouluun mennessä.

You must be logged in to post a comment.