logo

Kerhohuone on Malminkartanon juna-aseman vieressä. Asemalta katsottaessa Myyrmäenpuolella tunnelia ja näppärästi kaupan vieressä. Osoite on Pihkatie 6 Helsinki.

Nopat Facebook ja pelikeskustelu

Nopat ja Taktiikka Facebook
» Liity Nopat Facebookiin

Liity Nopat ja Taktiikka Pelien sopiminen -ryhmään
» Sovi peleistä, eri peleilla on alikeskusteluryhmiä

Huom. aktiivisin keskustelu on Facebookissa kuten peleistä sopiminen.

Ylläpito

Noppien ylläpitäjien kirjautumissivu Kirjaudu
Peli-illat, -raportit ja -arvostelut

Askartelumaanantai 6.12

Maali on lähellä..

Eilen kesken jääneitä kaaossotureita jatkettiin ja viereisellä maalauspisteella kaartin joukot edistyivät mukavasti. Kaaosmiehet saivat punaisen pohjamaalin pintaa, devlan mud käsittelyn ja kolme kerrosta punaista sävytystä. Hiilihanko on toki tyyliin sopiva musta. Kovin ovat vielä punaisia, tämä korjaantuu kun base saadaan kuntoon. Aikaisemmin työn alla olleet alienit ja hellboy viimeisteltiin. Kerholla pelattiin taas myös Blood Bowl liigapeli jossa kohtasivat Norse ja Kaaos pact. Pienet punaiset pirut kannattivat halloween hymy leveänä isoja peikkoja.

Bookmark and Share

4 comments to Askartelumaanantai 6.12

 • avatar Marko Sysipuro

  Hellboy johtamassa/jahtaamassa 49:ää demonia. Mihinkäs peliin se taipuisikaan? 40K ja Chaos Space Marinet tulevat tietysti heti mieleen, mutta onko muita eddokkaita…

 • avatar kalle

  Fabassa noita voi kanssa käyttää bloodlettereinä, vaikka base onkin pyöreä. Itekkin olen pelannut pyöreäbeissisillä lettereillä fabaa sujuvasti. Kunhan ne on oikean kokoisella movement traylla, niin homma pelaa.

  Lainaatkos Mika noita mulle 40 – 80 seuraavaan otaniemen fabaturnaukseen joulukuussa ? Noissa on vissiin metallinen prikka basena, joten ne toimii magneettisella movement traylla komiasti.

 • avatar Mika

  Itselle tuli ensimmäiseksi mieleen käyttää näitä Zombies!!! pelissä halloween teemana http://www.twilightcreationsinc.com/zombies/

  Jep, metallia alustan pitää olla. Muovi tulee liian kalliiksi. Tavoite olisi että koko kaaosarmeija saataisiin kasaan noin 20 eurolla, jos maaleja ja työtä ei lasketa. Baset on 25mm halkaisijaltaan, koska 20mm:iin ei saanut hyvin liimattua hiilihankoa tukemaan.

  Tokihan mä voin lainata pieniä punaisia ukkoja, jos lupaat käsitellä hellästi pirun hienoa uutta maalipintaa. Pääsimpäs käyttämään adjektiivina kaaosmiestä. 80 en tosin pysty lainaan kun niitä on vain 49 eikä kaupassa ollut enempää.. Tuostahan saa jopa tavoitteen maalata baset kuntoon. Koska teidän turnaus on?

 • avatar kalle

  Kyseessä on vaihteeksi ORCin turnaus Smökissä, 29-30/12. Taidan vielä yrittää saada tonttuarmeijan maaleihin siihen mennessä, joulun kunniaksi.

You must be logged in to post a comment.