logo

Kerhohuone on Malminkartanon juna-aseman vieressä. Asemalta katsottaessa Myyrmäenpuolella tunnelia ja näppärästi kaupan vieressä. Osoite on Pihkatie 6 Helsinki.

Nopat Facebook ja pelikeskustelu

Nopat ja Taktiikka Facebook
» Liity Nopat Facebookiin

Liity Nopat ja Taktiikka Pelien sopiminen -ryhmään
» Sovi peleistä, eri peleilla on alikeskusteluryhmiä

Huom. aktiivisin keskustelu on Facebookissa kuten peleistä sopiminen.

Ylläpito

Noppien ylläpitäjien kirjautumissivu Kirjaudu
Blood Bowl

Blood Bowl: Ice Cold Blood vs Klonetz

Ice Cold Blood (Norse) vs. Klonetz (Orcs)

Lopputulos 2-0
Casualtyt 2-2
Yleisöä 22.000 (15.000+7.000)

KKVKL-liigan joulukuun peli oli siirtynyt hieman eteenpäin, mutta viimein Ice Cold Blood ja Klonetz eksyivät samaan aikaan kentälle ja ottelu saatiin käyntiin. Paikalle oli vaivautunut yli tuplamäärä ICB:n kannattajia, jotka saivat nähdä suosikiltaan yhden voiton lisää kauniissa säässä. Präntti-turneen peruja muuten niin suuren ja mahtavan ICB:n rosteri oli tässä pelissä pahasti varamiehinen, joten tasoituksia ei örkeille herunut. Kolikonheiton voittajana norset valitsivat ensimmäisen hyökkäysvuoron.

1. puoliaika

Klonetzin potkaisija otti kunnolla vauhtia ja potkaisi pallon taivaisiin. Norsejen ihmetellessä potkun korkeutta, ottivat örkit varaslähdön ja lähtivät vyörymään päälle. Vuoro kuitenkin katkesi örkkiblitzerin kompastuessa kiirehtiessään kohti palloa. Örkit olivat norseissa kiinni näiden omalla puolustusalueella, mutta ICB sai pallon kaivetuksi puoliturvalliseen paikkaan ja lähti hyökkäykseen. Molemmat joukkueet saivat telotuksi muutaman vihulaisen ulos kentältä, pahimpina menetyksinä loppupeliksi ICB:n susihukka Asle ja myös seuraavaksi otteluksi joku epämääräinen vihernahka.

Örkit pääsivät kaatamaan pallonkantajan, mutta peliväline jäi vapaaksi. Norsejuoksija Espen ryntäsi pallolle ja sai sen haltuunsa. Klonetz laittoi paljon painetta aavistuksen vajaalukuiselle norsemiehitykselle, mutta Espen väisteli itsensä pois peikon vierestä ja juoksi horisonttiin. Örkit jäivät ihmettelemään norsepelurin nopeutta ja vain yksinäinen black orc sai rynnättyä perään. Tästä norsejoukkueen kapteeni Magnus the Mad suorastaan riemastui, otti vauhtia, niittasi örkin maahan ja hyppäsi vielä päälle. Örkki ei enää sen koommin liikahtanut, vaikka joukkueen puoskari kävikin näyttämässä “taitojaan”.

Loput pari vuoroa puoliajasta Espen odotteli ylhäisessä yksinäisyydessään maaliviivan tuntumassa kun muut norset mellastivat örkkien kanssa omalla puolustusalueella. Örkit vannoivat kostoa pelurinsa kuolemasta ja potkivat jokaista eteen sattunutta norsea, etenkin Magnusta tilanteen salliessa. Tuomari ei ollut näkevinään. Norset taas vastasivat rehellisellä taklauspelillä tönien örkkiä KO-boksiin. Kahdeksannen vuoron koittaessa Espen asteli maaliin ja lukemiksi 1-0. Örkit eivät mättövuorollaan saaneet mitään aikaan, eikä kukaan kummankaan joukkueen KO-boksista selvinnyt kentälle.

2. puoliaika

Kummaltakaan joukkueelta ei yksikään peluri KO-boksista vaivautunut kentälle myöskään toisen puoliajan aluksi, joten molemmilla joukkueilla kentällä oli kahdeksan pelaajaa. Örkit lähtivät vyörymään hyökkäystään omalta vasemmalta laidaltaan.

ICB siirteli miehiä puolustukseen, eikä päästänyt örkkejä etenemään. Mättö alkoi kallistua norsejen eduksi ja örkkien KO-boksissa oli jo tunkua. Viimein yksi örkkiblitzereistä kyllästyi ja lähti ryntäämään goblinin “suojaamana” laidasta kohti maalia. Lopputuloksena kentällä vielä ollut toinen susihukka Gnup hoiteli örkin, juoksija Espen otti pallon ja lähti vastaiskuun. Örkkien sivusta ei pitänyt ja Espen kiihdytti jälleen kohti horisonttia.

Yksinäinen örkkilinjamies oli tällä kertaa eri mieltä ja ryntäsi perään. Vastoin kaikkia odotuksia tämä sai kuin saikin Espenin maahan ja pallon vapaaksi. Valitettavasti örkkien kannalta Espen nousi ylös, töni örkin maahan, poimi pallon uudestaan ja juoksi eteenpäin. Klonetz joutui pian toteamaan olevansa 2-0 tappiolla, mikä ei ainakaan hidastanut vihernahkojen halua potkia kaikkea maassamakaavaa – edelleen tuomarin siunauksella.

Kun peliä oli kolme vuoroa jäljellä, pääsivät örkit jälleen hyökkäämään. Nyt heillä koko KO-boksi tyhjeni, joten kentälle saatiin kymmenen peluria kahdeksaa puolustavaa norsea vastaan. Jossain välissä yksi norselinja kun oli myös telottu pysyvästi pois ottelusta. Örkkien hyökkäys kuitenkin kuivui kasaan nopeasti Gnupin käydessä tönimässä palloa kantanut blitzeri katsomon puolelle. Kruununa pelille norsejuoksija Espen kävi vielä hakemassa pallon itselleen. Kaksi tyylipuhdasta juoksumaalia omalta kenttäpuoliskolta lähtien nettosivat miehelle yhteensä 175 edettyä jaardia tässä ottelussa.

Ottelun parhaan pelaajan palkinto meni palkintoraadin puheenjohtajan kummin kaimalle, linjamies Sigurdille. Kukaan norsepelureista ei tämän pelin perusteella kuitenkaan kehittynyt mihinkään suuntaan. ICB:n fanimäärä jatkoi edelleen kasvuaan ja rahaakin laarin pohjalle kertyi 80k lisää (heitto 4, voitto, fame+2, raportti, rosteri).

Pelaajakohtaiset tilastot

  • #6 Runner Espen 2 maalia, 175 edettyä jaardia
  • #7 Lineman Erik 1 kaato
  • #8 Berserker Tor, 30 edettyä jaardia
  • #9 Berserker Magnus the Mad 1 kaato (tappo)
  • #15 Lineman Sigurd 1 MVP
Bookmark and Share

1 comment to Blood Bowl: Ice Cold Blood vs Klonetz

You must be logged in to post a comment.