logo

Kerhohuone on Malminkartanon juna-aseman vieressä. Asemalta katsottaessa Myyrmäenpuolella tunnelia ja näppärästi kaupan vieressä. Osoite on Pihkatie 6 Helsinki.

Nopat Facebook ja pelikeskustelu

Nopat ja Taktiikka Facebook
» Liity Nopat Facebookiin

Liity Nopat ja Taktiikka Pelien sopiminen -ryhmään
» Sovi peleistä, eri peleilla on alikeskusteluryhmiä

Huom. aktiivisin keskustelu on Facebookissa kuten peleistä sopiminen.

Ylläpito

Noppien ylläpitäjien kirjautumissivu Kirjaudu
Galleria

Kerhoilta su 22.8.2010 – pintaa raapaiseva fabapeliraportti

Warhammer Fantasy Battlessa on kysymys “Hyvän” ja “Pahan” taistelusta. Tällä kertaa kentällä olivat liitossa hyvistä hyvimmät : empire ja metsänhaltiat. Vastassa kammottavat pimeät haltiat ja hirvittävät vampyyrikreivit. Tilanne näytti siis pahalta.  Pelikokona eeppisesti kummallakin puolella 2 * 3000 pinnaa, eli yhteensä 12 000 pistettä sotureita kentällä.

Kuvia taistojen tieltä :

Peli pelattiin hanskat pois periaatteella ilman mitään turhia rajoituksia. Tästä innostuneena hyvien puolella nähtiinkin sitten empiren kaikista kahdeksasta höyrytankista kaksi, lisäksi itse arkkilehtori johti joukkoja. Tuomiopäivää huutavia flagellantteja oli paikalla ainoastaan 40… Hyvien puolen apuarmeijana toimivat metsän haltiat eivät myöskään suotta säästelleet, vaan mukana oli raskas kaarti : kaksi puumiestä, 6 treekiniä, mättölordi , sotatanssijoita, waywatchereita yms.

Pahojen puolella Vamppyreiden kunnian puolesta taisteli noin neljä valtavaa kasaa ghouleja, ja taistelun etulinjassa 10 Veriritarin etujoukko. Yksi yksinäinen vamppyyrilordi tuli suoraan takalinjoihin uhkaamaan empiren sotakone linjaa. Pimeät haltiat olivat jostain syystä jättäneet kaikki Hydrat ja Reaper boltterit kotiin, ja luottivat enemmän keihäillä taisteleviin perus- ja eliittijoukkoihinsa. Pimeiden haltioiden loordi, jolla oli rerollattavan ykkösen saven lisäksi reverse wardi ja Ring of Hotek osoittautui liian kovaksi palaksi kaikille, mutta paljastui myöskin tarkistuslaskennassa hiukan laittomaksi…

Taistelu lähti liikkeelle pahan puolen rynnäköllä. Hyvän voimat keräsivät höyrypisteitä, ampuivat ilmaa ja mumisivat turhaan taikojaan. Taistelulinjat kohtasivat kakkoskierroksella. Keskilinjalla veriritarit hyökkäsivät waywatchereiden kimppuun. Haltiat luonnollisesti kuolivat pois, mutta tämän uhrauksen jälkeen tie oli vapaa kahden tankin yhteishyökkäykselle veriritareiden kylkeen. Oikealla sivustalla Hyvien puolen muu kova kalusto, puumiehet, treekinit ja empiren ritarijyrä alkoivat sivustan putsaamisen ghoulilaatikko kerrallaan.

Sodan katkerin vaihe kohdattiin myös toisella kierroksella. Pienen arviointivirheen seurauksena arkkilehtori tuli grave guardin hyökkäämäksi. Sankarillisesti lehtori selvitti kierroksen, mutta ei voinut jatkossa mitään kahdeksalle päälleen tulevalle tappavalle iskulle. Näin poistui ikuisiksi ajoiksi arkkilehtori keskuudestamme. Lehtori on kuollut kauan eläköön uusi arkkilehtori…

Taistelulinjojen kohdattua paljastui pahisten taktiikan pulma : vamppyyrit taistelivat yksin. Pimeät haltiat odottivat ovelasti toista aaltoa reservissä takalinjoissa, jolloin hyvät puhdistivat vampyyrit vain vähäisin vaurioin, ja tie oli vapaa pahan voimien putsaamiseen ikuisiksi ajoiksi. Lopullisesti vamppyyrien pelin lopettivat sotatanssijat vahvistettuna haltianoblella teleporttaamalla vamppyyrikenraalin kylkeen, ja tappamalla kenraalin. Sen jällkeen loput vähät vamppiyksiköt sulivat kuin läski suurimmassa pudottajassa.

Älkää siis olko huolissanne, hyvä on jälleen karkoittanut kotiliesiä uhanneet yön kauhut tieltään.

Bookmark and Share

1 comment to Kerhoilta su 22.8.2010 – pintaa raapaiseva fabapeliraportti

  • avatar Ohris

    Olipas taas mukava rähinä vaikka näin jälkeenpäin ajateltuna eivät epäkuolleet paljon päässeet tappamaan. Lehtori sentään saatin hoidettua pois päiviltä. Kentälle ei jäänyt muuta kuin kymmenkunta grave guardia kun vuoro kuusi päättyi.

    Lisää pitää päästä kyllä kasi edikkaa pelaamaan!

You must be logged in to post a comment.