logo

Kerhohuone on Malminkartanon juna-aseman vieressä. Asemalta katsottaessa Myyrmäenpuolella tunnelia ja näppärästi kaupan vieressä. Osoite on Pihkatie 6 Helsinki.

Nopat Facebook ja pelikeskustelu

Nopat ja Taktiikka Facebook
» Liity Nopat Facebookiin

Liity Nopat ja Taktiikka Pelien sopiminen -ryhmään
» Sovi peleistä, eri peleilla on alikeskusteluryhmiä

Huom. aktiivisin keskustelu on Facebookissa kuten peleistä sopiminen.

Ylläpito

Noppien ylläpitäjien kirjautumissivu Kirjaudu
Peli-illat, -raportit ja -arvostelut

Lauantain pelipäivä 11.12

Vuoron vaihto Descentissä

Kerholla tahkottiin tänään monia pelejä, muun muassa Flames of War Marget Garden kampanja jatkui. Descent kampanjassa sankarit etenivät metsän läpi luolastoon jonka ensimmäinen taso siivottiin, toisella tasolla tuli takaiskuja ja sankarimme pakenivat tällä kertaa. Myös pientä rakentelua nähtiin, tällä kertaan naftaliinista työpöydälle oli kaivettu 15mm Vietnam maastoja ja 28mm pulp sankareita.

Bookmark and Share

2 comments to Lauantain pelipäivä 11.12

 • avatar Marko Sysipuro

  Tuo Batman näyttää kyllä epäilyttävästi Robinilta. Ettei vain olisi mennyt pojilla trikoot sekaisin iltapartioon lähtiessä…

  Minkä mittakaavan autoja muuten ovat? 1/56?

 • avatar Mika

  Lava-auto on Venäjällä valmistettu 1/43 mittakaavan kärry, mutta mitoiltaan sopi hyvin figulle. Bongasin Tietonikkarista.

  Paku on Disney die cast cars jossa liikkuvat silmät ikkunassa. Maalasin ne piiloon. Löytyy jokaisesta hyvin varustetusta citymarketista. Netin mukaan näiden koko on 1/55. Idean sain luettuani Lead adventure formia, jossa näistä autoista digattiin koon puolesta. Valikoimassa on muutama 50-luvulle sopiva siipijenkki. Jos joku löytää tuon sinisen Hudsonin Hornet niin nappaa mukaan ja ostan sulta.. tai tää sarvilla varustettu.. max 8 euroa/kpl :)

  Itse olen kokeillut eri valmistajien autoja 1:64-1:43 skaaloissa 28mm figujen kanssa. Isommat kauhakuormaajat toimivat vielä 1:64 koossa kun taas 1:43:ssa vanhemmat automallit kun ovat nykyaitoihin verrattuna muutenkin pienempiä. Satunnaisesti löytyy 1:60 mittakaavan junior modelsin autoja, jotka ovat juuri sopivia.

You must be logged in to post a comment.