logo

Kerhohuone on Malminkartanon juna-aseman vieressä. Asemalta katsottaessa Myyrmäenpuolella tunnelia ja näppärästi kaupan vieressä. Osoite on Pihkatie 6 Helsinki.

Nopat Facebook ja pelikeskustelu

Nopat ja Taktiikka Facebook
» Liity Nopat Facebookiin

Liity Nopat ja Taktiikka Pelien sopiminen -ryhmään
» Sovi peleistä, eri peleilla on alikeskusteluryhmiä

Huom. aktiivisin keskustelu on Facebookissa kuten peleistä sopiminen.

Ylläpito

Noppien ylläpitäjien kirjautumissivu Kirjaudu
Peli-illat, -raportit ja -arvostelut

Pelisunnuntai 5.12

Atraimet suorassa.

FOW Marget garden kampanja jatkui nyt sunnuntaina tuttuun tapaan.. tilanteita oli monia, viimeisessä taistelussa kunnostautui erityisesti brittien panssarintorjuntatykit.  Lisäksi kerholla pelattiin tulevaisuuden sotaa missä kohtasivat avaruusörkit ja imperiumin kaarti. Myös askartelupisteet olivat tavanomaiseen tapaan ahkerassa käytössä. Kaarti sai lisää maalia pintaan ja erinäinen joukko muita projekteja edestyi. Päivän löytö oli cocktail halloween pirut, mainio kaaossotureiden voittamaton joukko. Itse Hellboy olisi oli kateudesta vihreä näiden täydellisen punaisesta värityksestä.

Tapsa oliko sulla paljon kerhon virvoitusjuomia jääkaapissa? Noiden pikkujoulujen jälkeen olisi hyvä tarkistaa hävikki.. tänään jääkaappi oli kovin tyhjä.. Kaaosboksissa oli tarksituslaskennan jälkeen vain 49 ukkoa, kylkitekstin mukaan olisi pitänyt olla 50, pitänee mennä valittamaan kauppaan..

Bookmark and Share

You must be logged in to post a comment.