Kirjaudu portaaliin.

Poikkeusjärjestelyt

Kerhohuone

Kerhohuone on avoinna seuraavasti:
MA: 17.30 ->
KE, TO: 17.00 ->
LA, SU: 12.00 ->

Isäntä on avaamassa ovia yleensä n. 2 tuntia aloitusajasta, ota tämä huomioon kun saavut paikalle. Pelata voi pidempäänkin. Soita isännälle että pääset alaovesta sisään. Kerhohuoneen isäntien yhteystiedot

Kategoriat (Jutut)

Juttuarkisto

Peli-illat, -raportit ja -arvostelut

Pelisunnuntai 5.12

Atraimet suorassa.

FOW Marget garden kampanja jatkui nyt sunnuntaina tuttuun tapaan.. tilanteita oli monia, viimeisessä taistelussa kunnostautui erityisesti brittien panssarintorjuntatykit.  Lisäksi kerholla pelattiin tulevaisuuden sotaa missä kohtasivat avaruusörkit ja imperiumin kaarti. Myös askartelupisteet olivat tavanomaiseen tapaan ahkerassa käytössä. Kaarti sai lisää maalia pintaan ja erinäinen joukko muita projekteja edestyi. Päivän löytö oli cocktail halloween pirut, mainio kaaossotureiden voittamaton joukko. Itse Hellboy olisi oli kateudesta vihreä näiden täydellisen punaisesta värityksestä.

Tapsa oliko sulla paljon kerhon virvoitusjuomia jääkaapissa? Noiden pikkujoulujen jälkeen olisi hyvä tarkistaa hävikki.. tänään jääkaappi oli kovin tyhjä.. Kaaosboksissa oli tarksituslaskennan jälkeen vain 49 ukkoa, kylkitekstin mukaan olisi pitänyt olla 50, pitänee mennä valittamaan kauppaan..

Bookmark and Share

You must be logged in to post a comment.