logo

Kerhohuone on Malminkartanon juna-aseman vieressä. Asemalta katsottaessa Myyrmäenpuolella tunnelia ja näppärästi kaupan vieressä. Osoite on Pihkatie 6 Helsinki.

Nopat Facebook ja pelikeskustelu

Nopat ja Taktiikka Facebook
» Liity Nopat Facebookiin

Liity Nopat ja Taktiikka Pelien sopiminen -ryhmään
» Sovi peleistä, eri peleilla on alikeskusteluryhmiä

Huom. aktiivisin keskustelu on Facebookissa kuten peleistä sopiminen.

Ylläpito

Noppien ylläpitäjien kirjautumissivu Kirjaudu
DBM - De Bellis Multitudinis

DBM SM-kisa kuvia

Ohessa muutama kuva lauantain kahdesta ensimmäisestä kierroksesta..

Oma ensimmäinen pelini meni hyvin, joukot mätti vihollisia minkä ehti. Sopivassa paikassa 6-1 rolli ja päästin keihäsmiehistä läpi. Näytti hyvälle. Keskellä warband horde tavoitti vihollisen kaksi commandia ja miestä alkoi ladota. Taitavasti vihollinen kuitenkin sivustassa nuolilla onnistui hidastaan juhlaa ja melkein läpi murtautunut joukkio lähti perääntymään. Warband teki tuhojaan, mutta lopulta heiltäkin loppui puhti ja peli päättyi tappihoihin 100%-25%. Tiukka vääntö. Oli lähellä ettei vihollisellakin kaikki kolme commandia olisi lähtenyt karkuun.

Seuraavaan peliin lähdettiin innolla. En tosin tajunnut että horden kääntäminen on kallista jolloin alku deployas osoittautui katastrofiksi. Warband horde siispä juoksi kohti tyhjää metsää, oi sitä tuskaa. Muut piktit ottivat lättyyn eri puolilla kenttää. Erityisesti vihollisen jousimiehet napsivat helppoja kokoajan kunnes vasemman sivustan miehet juoksi häntä koipien välissä karkuun. Mutta keskeltä mentiin läpi. Tavoite oli tappaa vihollisen jousimiehet. Gettysburgin muurit saavutettiin.  Matkalla saatiinkin yksi ritasi alas, jea! Ja lopulta viimeisillä voimilla pari jousmiestä, kunnes loputkin juoskivat karkuun. Lopputulos 100%-5% tappioita. Tästä opittiin paljon, ekassa kun pärjäsi vaan menemällä eteenpäin.

Kerholla nähtiin myös uuden faban 2800 pisteen taistelu, jossa kääpiöt ja empire horde kohtasivat 80-luvun fabamaastossa.

Bookmark and Share

6 comments to DBM SM-kisa kuvia

 • avatar Niilo Kalakoski

  Hyviä kuvia.

  Aika levällään ovat piktit pöydällä. Yleensä niillä pärjää nimenomaan pitämällä kommandit lähekkäin tukemassa toisiaan. Ohuilla linjoilla jää vastustajalle liikaa rakoja hyödynnettäväksi. Maastokin on kyllä aika hankala, erityisesti ensimmäisessä pelissä.

  Oma turnaus meni aika lailla odotetusti, ratkaisujen saanti osoittautui vaikeaksi. Tuloksena kolme tasuria ja voitto.

 • avatar jaakko

  Miten tässä kisassa muuten kävi, kun tuloksia ei ole missään?

  Niin ja jollekin tän sivuston asiantuntijalle kysymys, että miksi tämän sivun otsikko on “Auto Draft” eikä tuo mikä sille on laitettu? Tätä näkee muillakin sivuilla.

 • avatar Mika

  Mä olin viimeinen :) .. 0 pistettä, 30% tappoja yhteensä..

 • avatar Niilo Kalakoski

  Tulosliuskat ovat minulla kotona, laitan niitä näkyviin jahka pääsen kotiin täältä Saksasta.

  Hannu joka tapauksessa uusi Suomen mestaruutensa, voitti viimeisellä kierroksella Jaakon, Teron ja minun pelatessa tasan.

 • avatar Niilo Kalakoski

  En tiedä mistä tuo auto draft tulee, mutta sen saa näköjään korjattua palaamalla muokkaustilaan ja vaihtamalla oikean otsikon “Atahualpa Post Options”-kohtaan.

  Liittyisikö joihinkin muotoiluoptioihin?

 • avatar tapio

  Pitää zekkaa noi setupit

You must be logged in to post a comment.