logo

Kerhohuone on Malminkartanon juna-aseman vieressä. Asemalta katsottaessa Myyrmäenpuolella tunnelia ja näppärästi kaupan vieressä. Osoite on Pihkatie 6 Helsinki.

Nopat Facebook ja pelikeskustelu

Nopat ja Taktiikka Facebook
» Liity Nopat Facebookiin

Liity Nopat ja Taktiikka Pelien sopiminen -ryhmään
» Sovi peleistä, eri peleilla on alikeskusteluryhmiä

Huom. aktiivisin keskustelu on Facebookissa kuten peleistä sopiminen.

Ylläpito

Noppien ylläpitäjien kirjautumissivu Kirjaudu
Galleria

Auto Draft

Hobbypointista hankkimani valmiiksi maalatut ja kootut nukkekotilaivat saivat baset alleen. Loistolöytö, parin euron laivoja ja mittakaava on juuri sopiva. Saatavuus tosin heikko, mutta parissa vuodessa näitä on kertynyt sopiva määrä kahteen kolmeen laivastoon.

Trafalgar sääntökirja ei näytä sanovan basejen kokoa, paitsi että kuvailee niiden tulisi olla sentin isompia kuin laiva. Käytin DBM:stä tuttua muovilevyä, isommilla laivoilla 80x40mm ja pienemmillä 60x40mm. Perusväri vasta basen pinnassa.

Jälkeenpäin tarkasteltuna 80x40mm on suurin piirtein samaa kokoa kuin Langtoninkin valmisbaset. Tästä voidaan päätellä että itse laivatkin ovat jossain 1:1200 mittakaavan lähettyvillä. Alla kuvia laivastojen kohtaamisesta Karibialla.

Menoahan ei hidasta vaikka valmispaateista osa ovatkin eri kaudelta.. tyyliin Mayflower ja Pinta.

T. Amiraali Nelson Victoryn kannelta.

Ps. Kuka #@%! oli kerholla taitellut mun merimaaston pieneen pakettiin ja vetänyt teipillä kiinni. Ajattele ennenkuin toimit, aika kivat taitokset jäi.

Bookmark and Share

1 comment to Trafalgar laivasto edistyy

  • avatar Tapani

    Makee näkoinen laivasto. Pitää itsekkin tsekata lähemmin kyseiset tuotteet, kun hintakaan ei ole mikään mahdoton ja laatu ainakin kuvissa näyttää asialliselta.

You must be logged in to post a comment.