logo

Kerhohuone on Malminkartanon juna-aseman vieressä. Asemalta katsottaessa Myyrmäenpuolella tunnelia ja näppärästi kaupan vieressä. Osoite on Pihkatie 6 Helsinki.

Nopat Facebook ja pelikeskustelu

Nopat ja Taktiikka Facebook
» Liity Nopat Facebookiin

Liity Nopat ja Taktiikka Pelien sopiminen -ryhmään
» Sovi peleistä, eri peleilla on alikeskusteluryhmiä

Huom. aktiivisin keskustelu on Facebookissa kuten peleistä sopiminen.

Ylläpito

Noppien ylläpitäjien kirjautumissivu Kirjaudu
Wild West

Old West – Alamon vyörytys

Näillä säännöillä pelattiin.

Ruuti on kuivaa ja miehet terästä. Meksikon auringon häikäistessä silmiin Alamossa taistellaan jälleen ensi perjantaina 15.10 klo 17:30. Mukaan mahtuu vielä 2-3 nopeinta. Tuo oma uusi possesi jonka arvo saa olla maksimissaan 203 taalaa.

Tarjolla myös valmisposseja, listat löytyvät tuolta sivun lopusta. Etukäteen perehtyminen helpottaa.. ai mulla on haulikkokin.. mutta ei vaadittua :)

Pelit pelattu, kaksi tiukkaa vääntöä Jaakon kanssa.

Ensimmäisessä kiinalaisille tuli kinaa paikalle saapuneiden karjamiesten kanssa. Kaksi isoa karjalaumaa ei mahdu yhtäaikaa Alamoon. Avuksi päätettiin hakea kaupungista tuomari. Pelin voittaa se joka saa tuomarin oman karjansa luo. Tuomaria sai liikuttaa 3″ kun joku oli häntä taluttamassa oikeaan suuntaan. Ensimmäinen taistelu olisi voinut kääntyä kumpaan suuntaansa tahansa, jo ehkä hieman alakynnessä ollut kiinalaispomo onnekkaasti listi kaksi kaksi vihollista kerralla ja jo pomonsa menettäneet lehmimiehet pakenivat paikata.

Toisessa pelissä edellisestä voitosta rohkaistuneet kiinalaiset ryöstivät kirkon kullat ja saivat virkavallan peräänsä. Heidän piti kuljettaa arkkuja 2 jalkaa 3″ kierroksessa. Matka oli pitkä, mutta mies ylivoima oli heidän eduksi (11-8).  Kiinalaiset puskivat sisukkaasti eteenpäin.. mutta joka puolelta tullut tulitus niitti miestä kuin heinää. Kiinalaiset kuolivat arkkujensa viereen, lyhyen matkan päähän kirkolta.. Erityismaininta Jaakon hienoille taktikoinneille..  Talon läpi juoksu ja fannaus oli todella ovela veto! Mitä ihmettä tapahtui, vihollinen on yhtäkkiä keskellä joukkojamme ja ampuu silmille! :)

Bookmark and Share

10 comments to Old West – Alamon vyörytys

You must be logged in to post a comment.