logo

Kerhohuone on Malminkartanon juna-aseman vieressä. Asemalta katsottaessa Myyrmäenpuolella tunnelia ja näppärästi kaupan vieressä. Osoite on Pihkatie 6 Helsinki.

Nopat Facebook ja pelikeskustelu

Nopat ja Taktiikka Facebook
» Liity Nopat Facebookiin

Liity Nopat ja Taktiikka Pelien sopiminen -ryhmään
» Sovi peleistä, eri peleilla on alikeskusteluryhmiä

Huom. aktiivisin keskustelu on Facebookissa kuten peleistä sopiminen.

Ylläpito

Noppien ylläpitäjien kirjautumissivu Kirjaudu
Fantasia- ja Scifi-pelit

40K tiimipeli 12.12.

Tällä kertaa kokeiltiin pelijärjestelyä ilman sen suurempia ennakkosopimisia, ilmoittelin vain kerhon sivuilla, että tänään pelataan, joko joukkuepelejä tai 1vs1 pelejä, sen mukaan miten väkeä tulee paikalle. Ja mukavasti paikalle saatiinkin pari uutta tuttavuutta, joista toinen onkin jo uusi jäsen, ja toinen epäilemättä pian liittymässä. Ja nelistään otettiin erää IG:t vastaan IG & Tau. Eli pauketta olisi pitänyt olla luvassa.Mutta mitä vielä ! Kaikki onneton jalkaväkikura lähti vyörymään toisiaan kohti, ja puukot ja kepit kaivettiin esiin jo nelosvuorolla. No, ehkä nyt vähän jokunen kuti ammuttiinkin.

Peliksi arpoutui perinteistäkin perinteisempi Annihilation, Pitched Battle deploymentilla.

Peli oli rento ja mukava! (vaikka voitto meni vääräuskoisille.) Kerholle alkaa kerääntyä aikuista peliporukkaa todella mukavasti. Uudet tulokkaat pelaavat 40K:n lisäksi fabaa, DBM:ää, Warhammer Ancienttia, ja miljoonaa muuta peliä, hieno homma!

40K osoitti taas toimivuutensa pelinä, tilanteet vaihteli, ja välillä noustiin murheen alhoista, jälleen sinne painuaksemme… Etenkin reservit ja outflankit tuo peliin hauskan elementtinsä, minun mielestäni.

Seuraavalla kerralla voisi harkita mainostusta jossain muuallakin, nyt mentiin tarkoituksella matalammalla profiililla, kun arvelin, ettei lauantain Descent sessiosta välttämättä ihan täysijärkisenä selviä.

Bookmark and Share

2 comments to 40K tiimipeli 12.12.

You must be logged in to post a comment.