logo

Kerhohuone on Malminkartanon juna-aseman vieressä. Asemalta katsottaessa Myyrmäenpuolella tunnelia ja näppärästi kaupan vieressä. Osoite on Pihkatie 6 Helsinki.

Nopat Facebook ja pelikeskustelu

Nopat ja Taktiikka Facebook
» Liity Nopat Facebookiin

Liity Nopat ja Taktiikka Pelien sopiminen -ryhmään
» Sovi peleistä, eri peleilla on alikeskusteluryhmiä

Huom. aktiivisin keskustelu on Facebookissa kuten peleistä sopiminen.

Ylläpito

Noppien ylläpitäjien kirjautumissivu Kirjaudu
DBA

DBA peli-ilta 19.5.

19.5. keskiviikkona kerholla DBA-peli-ilta. DBA on helppo ja mukavan yksinkertainen peli antiikin ja keskiajan taisteluihin (reilusti yksinkertaisempi kuin DBM).  Peli on erittäin nopea sillä yksi peli kestää noin 30min. Pelikentän koko on 60cm x 60cm. Jokainen armeija koostuu 12 yksiköstä/alustasta ja armeijalistat löytyvät sääntökirjasta.  Kerholta löytyy neljä pelikenttää ja laina-armeijoita.

Sääntökirja löytyy kerhon hyllystä. Netistä löytyy amerikkalaisten tekemä opaskirja peliin: http://www.wadbag.com/DBAGuide/

Sääntöjä ei tarvitse osata etukäteen.

Lisätietoja pelistä löytyy Fanaticus sivustolta http://fanaticus.org/DBA/index.html

Bookmark and Share

3 comments to DBA peli-ilta 19.5.

 • avatar kalle

  Hittolainen, tätä olisi kiva käydä turaamassa, sääntökirjakin on tullut hankittua (jos se nyt on sitten juuri tämä, tuli tilattua leegio DBxy -nimisiä sääntökirjoja, enkä tiedä sainko lopultakaan oikeaa versiota edes DBM -säännöistä). Vaan ensi keskiviikkona pyörii vielä partiolaumaillat. Ensi viikolla olisikin ehkä aikaa…

 • Tätä olisi itsekin voinut tulla pelaamaan, mutta mullakin toi seuraava keskiviikko kiinni. DBAhan jaksaisi varmaan tehdä ja maalata armeija. Mitäs jos pidetään kerholla ohjattu DBA-armeijan tekoprojekti, esim 3 keskiviikkoa.

  1) Basetus ja pohjamaalaus
  2) Perusmaalit
  3) Viimeistely

  Multa löyty ainakin parin eurooppalaiseen armeijaan knihtejä.

 • Tehdään näin. Seuraavana kolmena keskiviikkona 26.5, 2.6, 9.6. ohjattua DBA-armeijoiden rakentamista kerholla. Apuja myös pelikentän ja maastojen rakentamiseen ja lisäksi myös sääntöjen opetusta. Laitan tästä illalla lisää infoa. Heinäkuussa kun palaan matkalta voidaan sitten ottaa upouusilla armeijoilla päivän kampanja.

You must be logged in to post a comment.