logo

Kerhohuone on Malminkartanon juna-aseman vieressä. Asemalta katsottaessa Myyrmäenpuolella tunnelia ja näppärästi kaupan vieressä. Osoite on Pihkatie 6 Helsinki.

Nopat Facebook ja pelikeskustelu

Nopat ja Taktiikka Facebook
» Liity Nopat Facebookiin

Liity Nopat ja Taktiikka Pelien sopiminen -ryhmään
» Sovi peleistä, eri peleilla on alikeskusteluryhmiä

Huom. aktiivisin keskustelu on Facebookissa kuten peleistä sopiminen.

Ylläpito

Noppien ylläpitäjien kirjautumissivu Kirjaudu
Flames of War

Flames of War pelipäivä 26.09

Iloiset pelaajamme: Osku, Jussi, Antti

Sunnuntaina 26.09 oli jälleen tiukat Flames of War väännöt kerhohuoneella. Painopiste taisteluille oli tällä kertaa itärintama. Pelaajia paikalla oli 5 ja lisäksi mukana oli yksi sivustakatsoja (sekä tietenkin Mika, jota nyt ei vahvuuteen ruveta laskemaan).

Jo viikolla oli komentaja Paloheimo heittänyt avoimen haasteen panssaritaistelusta kuningastiikereitään vastaan. Punapanssareiden hohdokas komentaja, toveri Vepsäläinen otti haasteen vastaan ja pelti ryskyi, kun noin 30 Venäläistä vaunua yritti kaikin keinoin löytää heikkoja kohtia neljän puolustavan Tiikerin panssarissa. Kruppin teräs kesti.

Tiikerit tulituksen alaisina

Sturmovik laivue yllättää auringosta!

Tiger vs. T-34

 

Toisella rintamasektorilla oli neuvostojalkaväkirykmentti tehnyt läpimurron rintamalinjan taakse. Tästä tietämättöminä etenivät Saksan panssarijoukot suoraan surman suuhun Ambush-tehtävässä. Saksalaiset toipuivat nopeasti Venäläisten hätiköidystä ja huonosti suunnitellusta hyökkäyksestä. Tilanne näytti jo uhkaavalta punakoneen vyörylle, kun panssarikomppanian tukemat Spetsnaz-eliittijoukot saivat aikaan ratkaisevan läpimurron.

Ambush!Ambush-skenaarion tilanne vuorolla 1

Spetsnaz ja T-34 kombinaatio

 Niinsanotulla “kaikki-tai-ei-mitään” manööverillä sai tämä agressiivinen hyökkäys aikaiseksi sellaiset tappiot, että Saksan moraali murtui ja Neuvostoliitto voitti taistelun. Voitto oli kuitenkin nimellinen, sillä myös Neuvostojoukot olivat tuhon partaalla – Saksa vain murtui vuoroa ennen Neuvostojoukkojen väistämätöntä tappiota (Saksa olisi voittanut pelin, ellei se olisi mokannut kahta 4+ moraaliheittoa putkeen).

Quality of quantity

Loppuhuipentumana oli 2 vs. 2 Free-for-All taistelu itärintamalla. Neuvostopanssarit ottivat 50% tappiot ensimmäisen kahden vuoron aikana, jonka jälkeen he keskittyivät selviämiseen loppupelin. Uhrauksen turvin jalkaväki pääsi kuitenkin uhkaamaan Saksalaisten objektiiveja ja lopulta agressiivinen jalkaväkirynnäkkö ja Saksalaisten panssarireservien sitominen/tuhoaminen toivat voiton Neuvostojoukoille. Läheltä tämäkin kuitenkin liippasi.

Bookmark and Share

3 comments to Flames of War pelipäivä 26.09

You must be logged in to post a comment.