Kirjaudu portaaliin.

Poikkeusjärjestelyt

Kerhohuone

Kerhohuone on avoinna seuraavasti:
MA: 17.30 ->
KE, TO: 17.00 ->
LA, SU: 12.00 ->

Isäntä on avaamassa ovia yleensä n. 2 tuntia aloitusajasta, ota tämä huomioon kun saavut paikalle. Pelata voi pidempäänkin. Soita isännälle että pääset alaovesta sisään. Kerhohuoneen isäntien yhteystiedot

Kategoriat (Jutut)

Juttuarkisto

Flames of War

Flames of War pelipäivä sunnuntaisin

Pelin kasvaneen suosion ja suuren kysynnän johdosta tuodaan myös tämä miehinen peli Nopat ja Taktiikka Ry:n estradille.

Flames of Waria pelataan kerhohuoneella joka toinen sunnuntai kello 10 alkaen. Mikäli kysyntä havaitaan odotettua suuremmaksi, voidaan pelipäivä järjestää myös joka viikko. Tilan isäntänä on tavallisesti Jaakko Björklund (etunimi.sukunimi@gmail.com), johon voi olla yhteydessä kaikesta mahdollisesta peliin ja järjestelyihin liittyen. Mukaan ovat tervetulleita kaikki Flames of War:ia pelaavat tai pelaamisesta kiinnostuneet.

Pelipäiviin voi osallistua joko sopimalla pelin etukäteen tai saapumalla paikalle ja haastamalla vastustajan. Myös maalaajat, aloituspeliä kaipaavat ja sivustakatsojat ovat tervetulleita. Tulevaan toimintaan tulee kuulumaan muun muassa turnaukset ja kamppanjat, joista tiedotetaan erikseen. Aloituspeleistä kiinnostuneita toivotaan ottamaan yhteyttä isäntään.

Laina-armeijoita on rajoitetusti käytettävissä, mikäli haluaa kokeilla jotain muuta.

Innostuneet tai muuten vaan kiinnostuneet henkilöt voivat tulla tutustumiskäynnille maksutta, mutta pitkässä juoksussa toimintaan osallistuminen edellyttää kerhohuonemaksuun osallistumista.

Syksyn 2010 pelipäivät ovat:

12.9 –  26.9 – 10.10 – 24.10 – 7.11 – 21.11 – 5.12 – 19.12

Bookmark and Share

9 comments to Flames of War pelipäivä sunnuntaisin

You must be logged in to post a comment.