Kirjaudu portaaliin.

Poikkeusjärjestelyt

Kerhohuone

Kerhohuone on avoinna seuraavasti:
MA: 17.30 ->
KE, TO: 17.00 ->
LA, SU: 12.00 ->

Isäntä on avaamassa ovia yleensä n. 2 tuntia aloitusajasta, ota tämä huomioon kun saavut paikalle. Pelata voi pidempäänkin. Soita isännälle että pääset alaovesta sisään. Kerhohuoneen isäntien yhteystiedot

Kategoriat (Jutut)

Juttuarkisto

Kerhohuoneen tapahtumia

Auto Draft

Iso kiitos kaikille avusta muutossa! Uusi kerhohuone löytyy Nahkahousuntie 5:stä.

Muuttoa valmisteltiin edellisenä keskiviikkona, jolloin tavarat pakattiin näppärästi vanhalla kerhohuoneella. Tänään aamulla iskujoukko kävi pesemässä uuden tilan lattiat. Jonka jälkeen muuttojoukot kurvasivat paikalle ja isolla porukalla  muutto sujui nopeasti ja tavarahissin puutekaan ei haitannut. Alla kuvia muutosta ja kun tavarat saatiin suurin piirtein paikoilleen.

Bookmark and Share

6 comments to Kerhohuone on muuttanut!

 • avatar Marko Sysipuro

  Hienolta näyttää! Kiitokset muuttajille ja vielä kerran paikan löytäjälle Mikalle! Täytyypi muistaa maksaa pika-pikaa jäsenmaksu, jotta kehtaa tulla paikat katsastamaankin…

 • Tervetuloa kerholle keskiviikkona. Koska “lakuja” ei ole vielä jakaa kaikille, niin soittakaa alhaalta (040-5035953) niin tulen avaamaan. Olen paikalla keskiviikkona todennäköisesti jo ennen viittä.

 • Hei!

  Näyttäisi siltä, että kerhohuoneen alaovet ovat auki viiteen asti (hissi ei), eli portaita pitkin pääsee suoraan ylös jos tulee paikalle ennen viittä, itse olen paikalla jo noin kolmen maissa pelitestaamassa Green Alert -peliä. Jos haluat tulla mukaan testamaan niin tervetuloa.

 • avatar Antti Lahtela

  Morjens.

  Tuli tänään käytyä koeajamassa uusi kerhotila Flames pelin merkeissä. Hienon paikan olette löytäneet, monella tapaa parempi kuin entinen.

  Huonona puolena alaoven lukitus, sillä pitää sitten soittaa aina kun on ylös tulossa. Eipä siinä muuta, mutta jos isäntänä toimiikin joku jonka numeroa ei omista tai puhelin tekee tenän juuri ovella.

 • avatar Mika

  Tavoitteemme on että kaikille jäsenmaksun maksaneille saadaan e-avain jolla pääsee alaovesta ja hissillä ylös. Näiden e-avainten hankinta on kesken, toivon mukaan huoltoyhtiö vastaa kyselyihimme jo huomenna.

 • avatar Antti Lahtela

  Kuulostaa todella hyvältä nuo e-avaimet.

  Omaan puhelimeen en nimittäin voi luottaa, akku hyytyy ajoittain hyvinkin nopeasti. Näin ollen mukava jos ei tarvitse sen varassa olla.

You must be logged in to post a comment.