logo

Kerhohuone on Malminkartanon juna-aseman vieressä. Asemalta katsottaessa Myyrmäenpuolella tunnelia ja näppärästi kaupan vieressä. Osoite on Pihkatie 6 Helsinki.

Nopat Facebook ja pelikeskustelu

Nopat ja Taktiikka Facebook
» Liity Nopat Facebookiin

Liity Nopat ja Taktiikka Pelien sopiminen -ryhmään
» Sovi peleistä, eri peleilla on alikeskusteluryhmiä

Huom. aktiivisin keskustelu on Facebookissa kuten peleistä sopiminen.

Ylläpito

Noppien ylläpitäjien kirjautumissivu Kirjaudu
Kerhohuoneen tapahtumia

Kerhoilta ke 11.8.2010 – askartelua ja maalausta

Goblin Shamaanin voi kohdata Green Alertissa.

Kerholla oli vaihteeksi vähän hiljaisempaa. Uutta Warhammeria tunnutaan kuitenkin pelattavan paljon, tänäänkin yksi peli kerholla. Itse askartelin ja maalasin pitkästä aikaa. Jatkoin Maanantaina aloittamaani kivien maalausprojektia ja innostuin myös maalaamaan Green Alertin goblineita parempaan maaliin. Figut ostin vuosi sitten Ropeconista, ilmeisesti niihin oli yritetty pikahighlightia spray-maalilla tai ne oli jäänyt jonkun laskeuman alle, eli ne  oli sellaisia aikalailla harmaita. Nyt laitoin hiisille vähän vihreää nahkaan ja kuparia kilpiin ja maalasin keihään varret. Varmaan niitä pitää vielä jonkinverran viritellä, mutta riittänee varsin hyvin GA:n pelaamiseen. Maalasin myös Shamaanin maagisen siniseksi  ja sille pari sävy-sävyyn olevaan henkivartijaa. Pitää vielä himasta kaivaa jostain yksi Hiisikuningas ja pistää se väreihin.  Seuraavaksi varmaan sitten tuunaan haltioita. Nekin on maalattuina ostettu ja taso on hieman parempi. Alustoihin pitänee kuitenkin laittaa jotain väriä/materiaali.

Maastopuolella maalasin isoon halliin tarkoitettuja pilareita harmaaksi ja tein kivilohkareille alustoja. Pilareita on himassa 10 lisää. Tein ne alunperin yhden roolipelin innoittamana maastoksi sen yhteen taistelukohtaukseen.

Bookmark and Share

2 comments to Kerhoilta ke 11.8.2010 – askartelua ja maalausta

  • avatar Mika

    Askartelu jatkui lauantaina, Tapio maalaili gobboja ja itse väsäsin lehmipoikien kauppaan joukon karjaa.. nautoja, lampaita ja hanhia. Nyt ei enää Gobbo juhli nälässä.

  • Gobot tosiaan sai kultaa kilpiin ja metallia keihäisiin. Varmaan pitää kehittää Green Alertiin meat-locker-huone, että saa mikan karjan säilöttyä :)

You must be logged in to post a comment.