logo

Kerhohuone on Malminkartanon juna-aseman vieressä. Asemalta katsottaessa Myyrmäenpuolella tunnelia ja näppärästi kaupan vieressä. Osoite on Pihkatie 6 Helsinki.

Nopat Facebook ja pelikeskustelu

Nopat ja Taktiikka Facebook
» Liity Nopat Facebookiin

Liity Nopat ja Taktiikka Pelien sopiminen -ryhmään
» Sovi peleistä, eri peleilla on alikeskusteluryhmiä

Huom. aktiivisin keskustelu on Facebookissa kuten peleistä sopiminen.

Ylläpito

Noppien ylläpitäjien kirjautumissivu Kirjaudu
Kerhohuoneen tapahtumia

Fiwan kerhohuoneen toiminta omaan yhdistykseen

Hei!

Nopat & Taktiika Ry:n hallitus päätti Tiistain kokouksessa eriyttää kerhohuoneeseen liittyvän pelitoiminnan oman yhdistyksen alle. Perusteluna tälle muutoksella on saada Nopat & Taktiika Ry:n toiminta sen virallisen säännöstön alle ja toisaalta tarjota kerhohuoneella pelaamiselle vapaammat puitteet ja laajemman valikoiman eri pelejä.

Uusi yhdistys: Nopat ja taktiikka Ry

Kerhohuoneen toimintaa varten perustetaan uusi yhdistys, joka on myös fiwan -yhdistysjäsen. Uudelle yhdistykselle suunniteltiin nimeksi Nopat ja taktiikka Ry ja se sai kannatusta. Tämä portaali tulee jatkossa toimimaan www.nopat.fi domainin alla ja Hannulla on työn alla Nopat & Taktiika Ry:n sivusto, jonne sitten fiwa.fi -domain tullaan ohjaamaan. Toistaiseksi myös fiwa-domain toimii tässä osoitteessa.

Muutoksen vaikutukset – laajemmin pelejä, paitsi KIMBLEä

Domain-asian ja kahden portaalin lisäksi tämä muutos mahdollistaa laajemman eri pelien pelaamisen kerhohuoneella, koska meillä ei ole enää tarvetta focusoitua vain historialliseen sotapelaamiseen. Jatkossa siis kaikki pelit ja peleihin liittyvät jutut ovat tervetulleita kerhohuoneelle ja kuitenkin jotain peliä päätimme sorsia ja se olkoon KIMBLE. Sitä ei kerholla pelata (paitsi salaisessa vuositurnauksessa).

Hallitusmuutokset ja toiminnan ohjaaminen

Allerkirjoittanut poistuu Nopat & Taktiika Ry:n hallituksen puheenjohtajan tehtävästä, jonka ottaa vastaan Niilo. Uudelle yhdistykselle perustetaan lähiaikoina uusi hallitus, jonne tulee eri peligenrejen edustajia.  Lisäksi hallitus ja suosituimpien pelien ns. pelivastaavat tulevat muodostamaan toiminnanohjausryhmän, jonka tehtävänä on suunnitella kerhohuoneen toimintaa, turnauksia ja varojenhankintaa, jotta saisimme jäsenmaksun alhaisemmaksi.

Tällä hetkelleä Nopat jat taktiikka Ry:n hallitukseen on on kutsuttu (mustalla on vahvistanut)

 • Tapio Talvisalo, lautapelivastaava
 • Jaakko Björklund, Flames of War-pelivastaava
 • Kalle Mannonnen, GW-pelivastaava
 • Mika Vuorio, askartelu/maalausvastaava
 • Tatu Purhonen, Warmachine/hordespelivastaava

Mikäli olet halukas hallitukseen ja olet jonkun kohtalaisen suositun pelin/genren pelaaja ja haluat edustaa sen pelaamista kerholla otapa yhteyttä tapio.talvisalo@smilehouse.fi

Kysymyksiä ja kommentteja voi heittää tähän viestin perään kommentteina, vastailen niihin sitä mukaan kun niitä tulee.

Bookmark and Share

4 comments to Fiwan kerhohuoneen toiminta omaan yhdistykseen

 • avatar Mika

  Nopat ja taktiikka on loistava!

  Tämä kuvaa mainiosti laajentunutta toimintaamme ja minusta wargames/sotapelit on hieman turhan sotaisa mainostusmielessä :)

  Game on, peace!

 • avatar Marko Sysipuro

  Ei kannata näkjään Tapiolle kertoa salaisuuksia. Kimblen salainen vuositurnaus ei ole nyt sitten enää kovin salainen. Pitäisiköhän perustaa uusi alajärjestö, vaikka “Pop-O-Maticin puraisemat”.

  Näin yhdistyksen sääntöihinja tavoitteisiin mitenkään peryhtymättömälle Fiwasta ei-historiallisen siiven irroittaminen kuulostaa kyllä jolteensakin… ummehtuneelta. Eli jos rakentaa Kimblelaudan maastoon ja väsää nappuloiksi Napoleonin sodan aikaisia figuja, niin rikkooko täälä pelaaminen Fiwan sääntöjä? Vaivautunut puolihymiö.

 • avatar Antti Lahtela

  Ja kun juuri menin ostamaan Kimblen ja tarkoitus oli tuoda se kerholle… voi harmi.

 • No kimblehän on figupeli, mutta joku sorsimisen kohde pitää olla. Valitan, no kimble.

  Napoleon-kehä-sotahan-peli on Kimble jos sitä kutsuu kimbleksi, sitä voi myös kutsua esim Nampleksi.

You must be logged in to post a comment.