Kirjaudu portaaliin.

Poikkeusjärjestelyt

Kerhohuone

Kerhohuone on avoinna seuraavasti:
MA: 17.30 ->
KE, TO: 17.00 ->
LA, SU: 12.00 ->

Isäntä on avaamassa ovia yleensä n. 2 tuntia aloitusajasta, ota tämä huomioon kun saavut paikalle. Pelata voi pidempäänkin. Soita isännälle että pääset alaovesta sisään. Kerhohuoneen isäntien yhteystiedot

Kategoriat (Jutut)

Juttuarkisto

Turnaukset ja tulokset

Lisää 40K Planet Strike kuvia

Ohessa lisää turnauskuvia. Komeata sotaa, erityisesti kaatin toistakymmentä tankkia sisältänyt pataljoona oli miehekäs. Ruoka oli hyvää ja kabinetissa viihtyisää.  Alla myös kuvia päivän askartelun tuloksista (blood bowl ogre, ruotsalaiset, laivastoa, alienit). Mihin muuten joutuivat mun maastoista satelliittikupoliantenni, 4 pylonia, ohjustykki (jotka tuossa pöydällä), yksi kuusi ja basetetut savuliekkimarkerit?

Pelihuone tuli myös lakaistua..

Bookmark and Share

4 comments to Lisää 40K Planet Strike kuvia

 • avatar kalle

  Savuliekkimarkkerit muistan nostaneeni Tapsan huoneeseen, meni siis väärään osoitteeseen. Sieltä kannattaa vilkaista loppujakin. Katson vielä ettei Eikan lainaboksissa ole noita, ja koitan joku päivä käydä kattomassa ettei mennyt mun kerholle jääneisiin maastoihin (en kyllä usko sitä). Jos viitsit, voisit maanantaina vilkaista Tapsan huoneesta.

 • avatar kalle

  Tosi makea tuo keskivaiheen ‘avaruuslaivasto’ pulleine purjeineen…

 • avatar kalle

  Löysin nuo hilut (paitsi kuusen) Ernolle menossa olleesta laatikosta. Käyn ne heittämässä kerholle tässä jonain päivänä.

 • avatar Mika

  Kiitos! Löysin kuusen itse tänään hyllyiltä, joten nyt on kaikki taas tallessa :)

  Laivasto on eurokaupasta vuosi sitten löydettyjä Finland -tarralla varustettuja euron matkamuistoja, joista irroitin jalustan ja veistelin pohjan tasaiseksi. Pitää rakentaa alustat, ja pohdinnassa on että maalaisinko kaljaasit.

You must be logged in to post a comment.