Kirjaudu portaaliin.

Poikkeusjärjestelyt

Kerhohuone

Kerhohuone on avoinna seuraavasti:
MA: 17.30 ->
KE, TO: 17.00 ->
LA, SU: 12.00 ->

Isäntä on avaamassa ovia yleensä n. 2 tuntia aloitusajasta, ota tämä huomioon kun saavut paikalle. Pelata voi pidempäänkin. Soita isännälle että pääset alaovesta sisään. Kerhohuoneen isäntien yhteystiedot

Kategoriat (Jutut)

Juttuarkisto

Turnaukset ja tulokset

Niilo voitti Ateenan DBM turnauksen

Jo toinen perättäinen maailmanmestaruus Suomeen. Viime vuonna Hannu vei voiton USA;n kisoissa ja nyt Niilon jatkoi perinnettä hienosti.  Kerholla on todellakin kovatasoisia peliejä.

Lauantaina kakkua kerhohuonella Formulapelin lomassa tarjolla!

Kyseessä oli siis 13th Individual World Championship, jonka järjesti  International Wargames Federation Ateenassa 8-11 huhtikuuta. Itse tapahtuman sivut http://www.strategikon.com/iwf2010.htm ja tuloksiin http://www.strategikon.com/iwc2010/results.htm .

Bookmark and Share

8 comments to Niilo voitti Ateenan DBM turnauksen

 • avatar Marko Sysipuro

  Onnittelut voittajalle!

  (Oli se hyvä, ettei voitto mennyt esim. nyt toiseksi jääneelle kreikkalaiselle. Hallitseva DBM-maailmanmestari Niilo Kalakoski kuulostaa NIIN paljon paremmalta kuin hallitseva DBM-maailmanmestari Panos Skandalis… :-)

 • avatar MM

  No olisi siinä skandaalia ollutkin kerrakseen jos toi panos olisi mennyt voittamaan…

 • avatar MM

  Siis ainakin tulosten mukaan DBM pelaajia oli enemmän kuin FoGisteja?

 • Niilo: otetaanko kerholla joku ilta maailmanmestarien kaksintaistelu? Käytetään samoja listoja joilla ollaan voitettu maailmanmestaruudet.

 • avatar Jari

  Niilo tylytti Skandalista luvuin 31-1 joten siltäkin osin maailmanmestaruus on ansaittu. :D Onnittelut loistavasta turnauksesta ja upeasta tuloksesta Niilolle. Omat pelit Niiloa ja Hannua vastaan ei enää niin harmita, kun tietää hävinneensä maailmanmestareille… ja joskus jopa ollut lähellä voittoa. ;)

 • avatar Niilo Kalakoski

  Kokemuksena pelistä Panosta vastaan voin sanoa, että kreikka on ihan uskottava kieli kiroiluun.

  Kreikkalaisten järjestelyt saivat etukäteen (ja kisojen aikanakin) paljon kritiikkiä, mutta tulokset tulivat kyllä näkyviin ripeästi.

 • avatar Niilo Kalakoski

  Niilo: otetaanko kerholla joku ilta maailmanmestarien kaksintaistelu? Käytetään samoja listoja joilla ollaan voitettu maailmanmestaruudet.

  Otetaan vaan. Katsotaan kuinka juntturaan saadaan tilanne.

  Siis ainakin tulosten mukaan DBM pelaajia oli enemmän kuin FoGisteja?

  DBM turnaus oli tosiaan suurempi kuin FoG-turnaus. Ilmeisesti brittejä ei kiinnostanut matkustaa Kreikkaan, viime kerrasta kun on vain neljä vuotta.

  Seurauksena tästä FiWAn kerholle saadaan vuodeksi IWF:n kiertopalkinto. Ensi vuonna se pitäisi sitten toimittaa Uuteen-Seelantiin.

 • avatar kalle

  Mitä, eikö ensi vuonna kisoja järjestetäkään euroviisuvoittoperiaatteella Helsinki Areenalla ??

You must be logged in to post a comment.