Kirjaudu portaaliin.

Poikkeusjärjestelyt

Kerhohuone

Kerhohuone on avoinna seuraavasti:
MA: 17.30 ->
KE, TO: 17.00 ->
LA, SU: 12.00 ->

Isäntä on avaamassa ovia yleensä n. 2 tuntia aloitusajasta, ota tämä huomioon kun saavut paikalle. Pelata voi pidempäänkin. Soita isännälle että pääset alaovesta sisään. Kerhohuoneen isäntien yhteystiedot

Kategoriat (Jutut)

Juttuarkisto

Lord of the Rings -pelit

War of the Ring -turnauskuvia

Eilen sattui ja tapahtui, kun miteltiin kuuden pelurin WOTR-turnaus kerhohuoneella. Alkuun pelatuissa kaksinpeleissä pahat olivat hitusen niskan päällä viemällä matsit 2-1, mutta jälkimmäinen iso taistelu päättyi hyvien ylivoimaiseen voittoon – kentälle ei jäänyt eloon yhtäkään Sauronin kätyriä.

Hyvät on hyviä ja pahat on pahoja!

Bookmark and Share

2 comments to War of the Ring -turnauskuvia

 • avatar Teemu

  Kiitos kaikille. Oli sopivan hysteeristä.
  Lisää sitten elokuussa, toivottavasti jo Fiwan uusissa tiloissa.

 • avatar jaakko

  Olihan tuo pelailu oikein mukavaa. Pakko kyllä hieman hehkuttaa gondorilaisten menestystä taistelukentällä.

  Ensin Sampo raahasi Sauronin Suun johtaman armeijan vastaan ja teurastus oli julma. Asiaa tosin epäilemättä auttoi oma ylivertainen kokemus pelistä (1 peli vs 0 peliä). Gondorilaisia kaatui yksi komppania ratsuväkeä ja pari hajaukkoa, vihulaisilta kaikki.

  Sitten isossa pelissä (josta siis kuvia yllä) Aragorn komensi joukkoja taistelukentän keskustassa. Sauronin kätyrit pistivät jonkun aikaa hanttiin etenkin sivustoilla, mutta lopulta nekin murtuivat. Jälleen joka ikinen vihollinen katosi taistelukentältä. Gondorilaisten tappiot 1 kpl Trebuchet, 1 komppania ratsuväkeä ja “tupla-Faramirin” tilalle värvätty Radagast Ruskea. Kaipa tuo siis putkeen meni =)

You must be logged in to post a comment.