logo

Kerhohuone on Malminkartanon juna-aseman vieressä. Asemalta katsottaessa Myyrmäenpuolella tunnelia ja näppärästi kaupan vieressä. Osoite on Pihkatie 6 Helsinki.

Nopat Facebook ja pelikeskustelu

Nopat ja Taktiikka Facebook
» Liity Nopat Facebookiin

Liity Nopat ja Taktiikka Pelien sopiminen -ryhmään
» Sovi peleistä, eri peleilla on alikeskusteluryhmiä

Huom. aktiivisin keskustelu on Facebookissa kuten peleistä sopiminen.

Ylläpito

Noppien ylläpitäjien kirjautumissivu Kirjaudu
Lord of the Rings -pelit

WotR 1.1.2010 turnauksen tulokset

Turnaus alkoi!

War of the Ring -turnauksen tulokset:

 1. sija Gondor (Jarkko ja Tapio) – 2 voittoa
 2. suurinpiirtein jaetulla toisella sijalla Isengard (Mika) ja (Haradit & Easterlingit) Eetu – molemmilla 1 voitto ja 1 tappio.
 3. sija Rohan (Jussi) – 2 tappiota

Vuosi oli hyvä aloittaa kunnon massataistellulla ja shampanjan juonnilla. Kiitos kaikille hauskoista peleistä ja Eetulle organisoimisesta.

Alla muutama high light päivän turneesta:

2. kierroksen  suurin objekti ryöväri. Katsokaa tuota tavaranmäärää norsulla!

mumakil

Turnauksen innokkaimmat miehet, katsokaa kun kaksi bersekkiä saa 16 miestä juoksemaan karkuun.

Vihollinen juoksee karkuun ja kaksi bersekkiä jahtaa innoissaan..

Turnauksen selvästi kovin hemmo oli Gondorin Aragorn, joka tappoi 16 (kavereineen) ja ajoi loput 16 raunioihin linnouttaunutta kahden käden aseella varustautunutta örkkiä karkuun.  Toki hän tappoi seuraavalla kierroksella Uruh-hai sankarin Lurzin Heroic Duelissa. Osgiliathign raunioissa ei örkki juhli. Ratsastavan Aragornin bongaa kuvasta sillä tiedolla että häntä ei ole maalattu ja hänellä on sininen objekti noppa taskussa.

Samaan aikaan kaksi vihollisen ritariratsujoukkoa iskevät isoilla aseilla varustautuneiden örkkien nsikaan, ottavat heitä kaksi objektia. Vihollisen julistama Heroic duel päätyi tuloksettomana.

Bookmark and Share

3 comments to WotR 1.1.2010 turnauksen tulokset

 • avatar Teemu

  Kiitos kaikille osallistumisesta.

  Oli hauskaa pelata WOTR:ia liian pitkän tauon jälkeen ja tulipa maalattua sitä varten Fallen Kingdoms -armeija (haradeja ja easterlingejä). Oliphantti oli mahtava!

  Jatkossa ois tarkoitus järkätä vastaava päivän setti kerran kvartaalissa. Uudet pelaajat saavat multa tosiaan armeijan lainaksi (lainattavaa riittää n. 4-5 pelaajalle). Ja mun Warriors of Gondor -figut on myynnissä.

  Kiitos Mikalle raporteista ja kuvista.

  Huomenna sitten fabaa.

  Teemu

 • avatar jaakko

  Mua ainakin kiinnostaisi jossain vaiheessa eksyä mukaan laina-armeijalla, jos vaan ajankohta sattuu vähän paremmin. Säännöistähän en tiedä mitään, mutta eiköhän ne opi. Keskimaa on pop!

 • avatar Marko Sysipuro

  Avaruustikkukaramelle ja puoli valtakuntaa Eetulle turneen järjestämisestä. Toivotaan, että seuraava “kvarttaaliturnee” osuu aikataulullisesti paremmalle ajalle, että saa motivaation maalata loppuun kävyt ja/tai gobbot…

You must be logged in to post a comment.