Kirjaudu portaaliin.

Poikkeusjärjestelyt

Kerhohuone

Kerhohuone on avoinna seuraavasti:
MA: 17.30 ->
KE, TO: 17.00 ->
LA, SU: 12.00 ->

Isäntä on avaamassa ovia yleensä n. 2 tuntia aloitusajasta, ota tämä huomioon kun saavut paikalle. Pelata voi pidempäänkin. Soita isännälle että pääset alaovesta sisään. Kerhohuoneen isäntien yhteystiedot

Kategoriat (Jutut)

Juttuarkisto

Lord of the Rings -pelit

WotR: Isengard vs Gondor (1000 pt)

War of The Ring turnauksen toisella kierroskella kohtasivat edellsien pelien voittajat ja häviäjät

  • Isengard vs Gondor (1000 pt)
  • Lost kingdoms (Haradit, Easterlingit) vs Rohanr (1000 pt)

Alla kuviakuinka näytösmäsiesti Gondor tuhosi näytösmäisesti kahdessa kierroksessa Örkit.

Viiden objektin peli ei sopinut örkeille ollenkaan. Edellisen pelin yhden objektien hallusapito oli jees, mutta tässä voimat jouduttiin laittamaan  liian hajalleen. Lisäksi örkkein aloitus deployment oli kovin heikosti mietitty.  Plani oli ottaa heti objekteja ja juosta puolustusasemiin nurkalle. Tästä innostuneena otetiin drop, ja vihollinen sai tehtyä yhden sivustan deploymentin.  Tämä tarkoitti että grossbowmiehet, trolli ja susimiehet olivat ulkonapelistä. Vihollisen ratsut heroineen saattoivat yksi kerrallaan naspia linnoituksesta örkit ja peli oli ohi.

Linnoitetun alueen puolustus on kyllä vähän kumma, vihollinen saa mättää olan takaa kaikilla ukoilla mutta puolustajista vain puolet.  Ei tunnu se +2 def tasapainoiselta. PS. unohdin että kivimuuri antoi +3, mutta ei se olisi päivää pelastunut. Tästä örkit ottaa opiksi :)

Bookmark and Share

2 comments to WotR: Isengard vs Gondor (1000 pt)

You must be logged in to post a comment.