Kirjaudu portaaliin.

Poikkeusjärjestelyt

Kerhohuone

Kerhohuone on avoinna seuraavasti:
MA: 17.30 ->
KE, TO: 17.00 ->
LA, SU: 12.00 ->

Isäntä on avaamassa ovia yleensä n. 2 tuntia aloitusajasta, ota tämä huomioon kun saavut paikalle. Pelata voi pidempäänkin. Soita isännälle että pääset alaovesta sisään. Kerhohuoneen isäntien yhteystiedot

Kategoriat (Jutut)

Juttuarkisto

Yhdistys tiedottaa

Fiwa ensi viikonloppuna Model Expo -näyttelyssä

Peleistä esittelyssä ainakin DBM, Canvas Eagles, Motti ja Flame of War.

Nopat & Taktiika Ry:n esittelytiskin kuvat tapahtumassa löydät tästä linkistä. Alla joukko muita sekalaisia kuvia tapahtuman annista.

Bookmark and Share

2 comments to Fiwa ensi viikonloppuna Model Expo -näyttelyssä

  • avatar Marko Sysipuro

    Kun en itse päässyt paikan päälle, niin kystään tässä, että miten meni. Otitteko kuvia…

  • avatar MM

    Ihmisiä oli ihan mukavasti, ihan oikeastikin kiinnostuneita monia. Pöytä oli hyvännäköinen ja antoi mukavan laajan kuvan toiminnasta. Hyvin pienissä määrissä demopeliä, jos joku oli erityisen kiinostunut, mutta muuten lähinnä mainostettiin esittelypeli-iltaa kiinnostuneille.

    Lisäksi tietysti lapsimessujen asiakkaat, joille esittly on lähinnä noin 15 vuoden päästä tapahtuvaan toimintaan panostamista. En ollut kuin launatain ja perjantai-illan mutta ihan hyvä meininki mielestäni.

    Eniten pisti silmään, että yleisesti tilaa oli tosi paljon ja myyjiä sekä esittelijöitä normaalia vähemmän. Vierailijoiden määrään se ei ainakaan tälle vuodelle mitenkään vaikuttanut.

You must be logged in to post a comment.