logo

Kerhohuone on Malminkartanon juna-aseman vieressä. Asemalta katsottaessa Myyrmäenpuolella tunnelia ja näppärästi kaupan vieressä. Osoite on Pihkatie 6 Helsinki.

Nopat Facebook ja pelikeskustelu

Nopat ja Taktiikka Facebook
» Liity Nopat Facebookiin

Liity Nopat ja Taktiikka Pelien sopiminen -ryhmään
» Sovi peleistä, eri peleilla on alikeskusteluryhmiä

Huom. aktiivisin keskustelu on Facebookissa kuten peleistä sopiminen.

Ylläpito

Noppien ylläpitäjien kirjautumissivu Kirjaudu
Yhdistys tiedottaa

Kerhohuone siivottu ja hyllyssä lehtilahjoitus

Jarkko toi kasan vanhoja Wargames Illustrated ja Miniatures wargames -lehtiä. Kiitos lahjoituksesta. Hauskoja lukuhetkiä!

Päivän päätteeksi siivosimme Sampon kanssa kaksin kerhohuoneen. Pelipäydät on imuroitu sunnuntain 3.1.2010 Fafa-turnausta varten.

Paikasta irtosi pahvi ym. muuta roskaa kolme jätesäkillistä. Ennenkaikkea älkää jättäkö puoliksi juotuja juomia kerhohuoneelle vaan viekää ne mukananne pois. Älkää jättäkö ruuaksi luokiteltavaa pelipöydille tai niiden läheisyyteen. Tämä koskee myös puoliksi juotuja kahvikuppeja. Nimim. miksi mun örkkien baset tuoksuu kahville. Ai, ei tämä ollutkaan maalivesikipponi.

Pokeripyödän vieressä olevaa hyllyä on  järjestetty uudelleen.  Painavat lehdet siirrettiin alemmas jotta hutera hylly ei ota etukenoa niin paljon.  Perällä olevaan hyllyyn saatiin roimasti lisää säilytystilaa ja nyt sen luo pääsee.  Styroksit saatiin myös mahtumaan aika kivasti.

Korkeaselkäisten puutuolien jalat on liimattu,  mutteivat ne silti kestä keikkumista tai päällä seisomista. Kahteen rikkoutuneeseen on tulossa uusi istuintaso. Iso rikkinäinen toimistotuoli on hävitetty.

Lisäksi löysimme repun missä oli mätiä banaaneja ja animep*****, Juuso voi noutaa kerhohuoneelta. Tosin ilman banaaneja.

Terveisin pieni örkki kavereineen..
isengard

Bookmark and Share

1 comment to Kerhohuone siivottu ja hyllyssä lehtilahjoitus

You must be logged in to post a comment.