logo

Kerhohuone on Malminkartanon juna-aseman vieressä. Asemalta katsottaessa Myyrmäenpuolella tunnelia ja näppärästi kaupan vieressä. Osoite on Pihkatie 6 Helsinki.

Nopat Facebook ja pelikeskustelu

Nopat ja Taktiikka Facebook
» Liity Nopat Facebookiin

Liity Nopat ja Taktiikka Pelien sopiminen -ryhmään
» Sovi peleistä, eri peleilla on alikeskusteluryhmiä

Huom. aktiivisin keskustelu on Facebookissa kuten peleistä sopiminen.

Ylläpito

Noppien ylläpitäjien kirjautumissivu Kirjaudu
Yhdistys tiedottaa

Auto Draft

Hei!

Nyt kun uuden kerhohuoneen vuokrasopimus on allekirjoitettu on taas aika periä kerhohuoneen jäsenmaksuja, jotta voimme sitä yhdessä vapaasti käyttää harrastuksiimme.

Koska uusi tila on jonkin verran kalliimpi on jäsenmaksu seuraavan puoli vuotta taas 20€/kk (opiskelijat 80€/6kk)  Jatkossa  jäsenmaksu peritään kaksi kertaa vuodessa, eli nyt heinäkuussa tulevalta 6 kuukaudelta ja sitten seuraavan kerran Tammikuussa ns. kevätkaudelta, jolloin taas tarkastamme jäsenmaksun suuruuden.  Uusi kaksi kertaa vuodessa tapahtuva maksumalli helpottaa yhdistyksen hallintoa ja rahastonhoitoa.

Maksutiedot:

  • Nordea 157235-379490
  • saajaksi Tero Särkijärvi (yhdistyksen rahastonhoitaja/kirjanpitäjä)
  • Laita viitteeksi teksti: Oma etunimi ja sukunimi + syksy 2010
  • Summa 120€

Opiskelija-alennus?

Mikäli olet opiskelija, olet oikeutettu alennettuun 80€ / jäsenmaksuun. Tällöin pyydämme sinua toimittamaan kopion opiskelijakortista tai muusta todistuksesta yhdistyksen sihteerille Niilo Kalakoskelle. Hänen kuittauksen jälkeen voit maksaa maksaa maksun alennettuna. Tällöin maksutiedot ovat seuraavat

  • Nordea 157235-379490
  • saajaksi Tero Särkijärvi (yhdistyksen rahastonhoitaja/kirjanpitäjä)
  • Laita viitteeksi teksti: Oma etunimi ja sukunimi + syksy 2010 + opiskelija
  • Summa 80€

Jos olet jonkun sortin elämäntapaopiskelija  ja kuitenkin jo työelämässä palkkaa nostamassa, niin silloin maksu on kuitenkin tuo 120€.

Poikkeavat maksujärjestelyt

Mikäli et pysty maksamaan jäsenmaksu kerralla, tai olet selkeästä poissa, esim ulkomailla puolet kyseisestä kaudesta, ole yhteydessä rahastonhoitajaamme sopiaksesi erilaisesta maksuaikataulusta.

Maksujen tarkastaminen

Puheenjohtaja, kerhohuoneen isännät  ja Nopat & Taktiika Ry:n hallitus on oikeutettu tarkastamaan kerhohuoneella vierailevien jäsenmaksutilanteen. Jos olet uusi naama kerholla, kannattaa siis pitää kuitti maksusta mukana lompakossa.

Et halua olla enää kerhohuoneen jäsen?

Mitä ihmettä?  Jos todellakaan et halua olla enää kerhohuoneen jäsen niin ilmoita siitä yhdistyksen sihteerille ->  niilo.kalakoski@fiwa.fi

Bookmark and Share

You must be logged in to post a comment.