logo

Kerhohuone on Malminkartanon juna-aseman vieressä. Asemalta katsottaessa Myyrmäenpuolella tunnelia ja näppärästi kaupan vieressä. Osoite on Pihkatie 6 Helsinki.

Nopat Facebook ja pelikeskustelu

Nopat ja Taktiikka Facebook
» Liity Nopat Facebookiin

Liity Nopat ja Taktiikka Pelien sopiminen -ryhmään
» Sovi peleistä, eri peleilla on alikeskusteluryhmiä

Huom. aktiivisin keskustelu on Facebookissa kuten peleistä sopiminen.

Ylläpito

Noppien ylläpitäjien kirjautumissivu Kirjaudu
Yhdistys tiedottaa

Auto Draft

Kerhontilan muutto on Ropecon jälkeisenä viikonloppuna (31.7). Tarkempi kellonaika tarkentuu vielä. Merkitse tämä jo kalenteriisi ja tule auttamaan muutossa.

Valmistelevana toimenpiteenä tule hakemaan kerholta pois omat tavarasi ennen tätä, erityisesti figusi 30.7 mennessä. Emme halua käyttää aikaa muutossa yksittäisten figujen pakkailuun.

Uusi vuokrasopimus on jo allekirjoitettu, saamme avaimet (6 kpl) ensi viikolla kun Tero on hoitanut vakuuden. Uusi tila on vähän pienempi kuin vanha, joten pidämme suursiivuoksen muuton yhteydessä. Näillä näkymin roskista kutsuu erityisesti  isommat epämääräiset maastot tai muu sälä jota ei ole koskaan käytetty kerholla. Kerhoisännät/hallitus ottavat vapauden suursiivouksessa päättää mikä lentää roskiin ellet ole itse puolustamassa rakasta maastonkappalettasi. Sinua on varoitettu hyvissä ajoissa :)

Uusi osoite on miehekkäästi Nahkahousuntie 5:ssä (3.krs) Lautasaaressa. Paikalle pääsee samoilla tutuilla busseilla 65A ja 66A sekä 21V:llä. Paikka on lähellä Melkonkadun ostaria mistä löytyy isot marketit K-market ja S-market, sekä Piknic ja Lidl. Tila vaikuttaa myös rauhalliselta joten keskittyminen peleihin onnistuu.

Googlen kartta ja streetview kuva talosta:

Näytä suurempi kartta


Näytä suurempi kartta

Uudessa tilassa on neliöitä yhteensä 55 joka jakaantuu kahteen huoneeseen, joiden koot ovat 26,4 m² (huone nro 317: 660 x 400) ja 28,6 m² (huone nro 316: 530 x 540). Ajatus on että ensimmäiseen tulee Tapion iso ovaalinmuotoinen pöytä (jonka päälle saadaan pelipöytiä) ja maalaus/rakentelupöydät. Toiseen huoneeseen mahtuu neljä pelipöytää, kirjahylly ja lasivitriinit. Alla Hannu laatima mainio pohjapiirros jota editoin hieman.

Koska avaimia on uuteen tilaan 6 kpl, niin todennäköisesti avaimet löytyy seuraavilta henkilöiltä avausvuoroineen. Vapaaehtoiset avaamaan ovia voivat ilmoittautua Tapiolle, Hannulle tai mulle. Sen perusteella tehtäneen avaimien uudelleenjärjestelyä, periaatteessahan näillä saamme kerhoisännän paikalle 6 kertaa viikossa..

* Tapio (Keskiviikko)
* Jaakko U. (Torstai Warmachine ilta)
* Jaakko B.
* Niilo (Lauantai)
* Mika (Maanantai)
* Kalle M. (Joka toinen sunnuntai)

Bookmark and Share

3 comments to Kerhotila muuttaa, uusi vuokrasopimus allekirjoitettu!

You must be logged in to post a comment.