Kirjaudu portaaliin.

Poikkeusjärjestelyt

Kerhohuone

Kerhohuone on avoinna seuraavasti:
MA: 17.30 ->
KE, TO: 17.00 ->
LA, SU: 12.00 ->

Isäntä on avaamassa ovia yleensä n. 2 tuntia aloitusajasta, ota tämä huomioon kun saavut paikalle. Pelata voi pidempäänkin. Soita isännälle että pääset alaovesta sisään. Kerhohuoneen isäntien yhteystiedot

Kategoriat (Jutut)

Juttuarkisto

Yhdistys tiedottaa

Tilastoja

140 juttua, 29 sivua, 34 kategoriaa, 97 tagiä, 233 kommenttia. Kävijöitä 50-200 /päivä, huipput 514 kävijää (4.1.2009). 40 käyttäjätiliä (users).

Bookmark and Share

4 comments to Tilastoja

 • avatar Marko Sysipuro

  Vielä kun saisi yhtä helposti tilastotietoa kerhohuoneen kävijämääristä ja käyttöasteesta. Eipä sillä tiedolla tosin mitään varsinaisesti tekisi, kunhan olisi vain mukava tietää.

 • avatar MM

  Kuinka huono idea olisi muuten ovenpielessä “käyntilista” johon jokainen kävijä kirjoittaa nimensä ja pelin/pelit jota pelasi.

  Saisi arvion kävijämääristä, eniten pelatuista peleistä ja vaikka jäsenmaksun maksaneiden/maksamattomien suhteesta (vaikka helppohan siihen on nimi jättää kirjottamatta, jos ei huvita). Ei luulisi vievän montaa sekuntia peliajasta keneltäkään, kun listaan kirjoittamisesta tulee tapa.

  MMäkelä

 • Päiväkirja voisi olla hyvä. Siihen voisi pelipäivän isäntä laittaa päivämäärän aina ja sen alle jokainen vetää puumerkin. Lisäksi turnauksista voisi kirjottaa kommentteja

 • jep. Helppo manuaalinen tapa seurata käyntejä on hankkia iso läpinäkyvä kippo jonne heitetään
  counteri, chitti, tms jos käy huoneella. Sitten vuoden lopuksi voi laskea counterit. Sininen jäsen, punainen muu satunnainen vierailija.

  Tietty päivä/vieraskirjakin olisi ihan ok, jos siitä vaan saa tavan.

You must be logged in to post a comment.