logo

Kerhohuone on Malminkartanon juna-aseman vieressä. Asemalta katsottaessa Myyrmäenpuolella tunnelia ja näppärästi kaupan vieressä. Osoite on Pihkatie 6 Helsinki.

Nopat Facebook ja pelikeskustelu

Nopat ja Taktiikka Facebook
» Liity Nopat Facebookiin

Liity Nopat ja Taktiikka Pelien sopiminen -ryhmään
» Sovi peleistä, eri peleilla on alikeskusteluryhmiä

Huom. aktiivisin keskustelu on Facebookissa kuten peleistä sopiminen.

Ylläpito

Noppien ylläpitäjien kirjautumissivu Kirjaudu
Blood Bowl

Blood Bowl präntti-turnauskuvia

Blood bowl turnauksessa kohtasivat jälleen liigan kovimmat joukkueet ja planeetan vahvimmat valmentajat. Taktiikkaoppaat oli luettu kannesta kanteen ja kuviot olivat selvillä. Nopan henki oli manattu puolelleen.

Oman hieman heikohkosti pärjänneen juokkueen kohokohtia oli toisessa pelissä 2-0 johtoon nousu kun vastassa olivat kovat nurglen otukset. Nämä kuitenkin tasoittivat pelin lopulta sammakoiden heikon turnauskestävyyden vuoksi. Ensimmäinen peli pättyi vastustajalle 1-2. Sammakkovalmentaja joutui toteamaan valitettavasti että pelin jälkeen liian moni pelaaja joutunut liemikuolhoon ja vastustajille tuntui sammakon jalkasoppa maistuvan. Viimeisessä pelissä sammakot olivat jo liian väsyneitä, rampoja ja pallo kateissa että hävisivät pystyyn 1-5. Vastustaja oli jo 0-7 tahdissa kunnes sammakot tasoittivat hienosti maalin!. Alla joukko sekalaisia kuvia.. Aivan loistavat markkerit kaaospigviineillä.

Bookmark and Share

3 comments to Blood Bowl präntti-turnauskuvia

  • avatar Marko Sysipuro

    Tuohon toiseksi viimeiseeen kuvaan kuvatekstillä “kolmossijasta tiukka vääntö…” on kommentoitava, että lopulta se tiukka vääntö johti Pittsburgh Penguinsien turnausvoittoon. Nyt on vain toivottava, että pingviinit pitäisivät menestyksen mausta niin paljon, että liigassakin lähtisi nyt kulkemaan nousujohteisemmin. :-)

  • avatar jaakko

    Ois se ollu vääntö kolmossijasta, jos oisitte älynny pelata tasan =) Mut joo onnittelut PP:lle ja 11TT opettelee edes hieman parempaa iskunkestävyyttä jatkossa. Muumioiden kohtaaminen seuraavaksi liigassa lienee hyvä testi…

  • avatar Mika

    Kas kas.. ilmankos sammakoiden peli kulki heikosti kun valmentaja näin pihalla turnauksen kokonaistilanteesta.. yksi oli kuitenkin selvää.. että olin viimeinen :)

You must be logged in to post a comment.