Kirjaudu portaaliin.

Poikkeusjärjestelyt

Kerhohuone

Kerhohuone on avoinna seuraavasti:
MA: 17.30 ->
KE, TO: 17.00 ->
LA, SU: 12.00 ->

Isäntä on avaamassa ovia yleensä n. 2 tuntia aloitusajasta, ota tämä huomioon kun saavut paikalle. Pelata voi pidempäänkin. Soita isännälle että pääset alaovesta sisään. Kerhohuoneen isäntien yhteystiedot

Kategoriat (Jutut)

Juttuarkisto

Blood Bowl

Blood Bowl: Sammakot suossa turnauspäivien jälkeen

Täydellisesti..not.. alkaneen kauden ja pelien jälkeen vain 10 sammakkoa on selvinnyt seuraavalle kierrokselle.. Heistäkin muutama on jouduttu varastamaan Amatsonin sademetsien kakkosdivarista ja lähes jokaisella tähtipelaajalla on niggling injury pohjilla..

Liigan taannoisesta miniturnauksesta yritettiin hakea lisää vauhtia.. suunta oli hieman päin vastainen kun taas kuoli pari hemmoa. Jos ei muuta kehitystä tapahtunut niin sammakot ymmärsivät viimein hankkia tiimiin poppamiehen. Siinä riittikin vastustajilla naureskeltavaa kun kysyivät mikset ole aikaisemmin hankkinut lääkäriä tiimin vahvistukseksi. Syykin on yksinkertainen.. en vaan osaa :)

 • Peli I :  Fan 8+9, tulos 1-2
 • Peli II : Fan 14-8, tulos 2-2
 • Peli III: Fan 11-14, tulos 1-5

Ohessa päivitetty rosteri.

Bookmark and Share

3 comments to Blood Bowl: Sammakot suossa turnauspäivien jälkeen

 • avatar Niilo Kalakoski

  Tiimin arvoon pitää muuten vielä lisätä 20k linjamiehen taidosta ja 10k catcherin Hail Mary Passista. HMP on kuitenkin catcherille tuplaskilli?

  Lämärin hankkiminen aikaisemmassa vaiheessa oli kyllä ollut varsin varteenotettava vaihtoehto…

 • avatar Mika

  Kiitos, päivitän rosteriin.

 • avatar Niilo Kalakoski

  Hyvä,

  sitten voisit ihan uuden alun merkiksi voittaa Midnight Harvestin seuraavassa pelissä. Saattaisi vähän tasata Kumpulan Kuppalan tietä jatkopeleihin.

You must be logged in to post a comment.