logo

Kerhohuone on Malminkartanon juna-aseman vieressä. Asemalta katsottaessa Myyrmäenpuolella tunnelia ja näppärästi kaupan vieressä. Osoite on Pihkatie 6 Helsinki.

Nopat Facebook ja pelikeskustelu

Nopat ja Taktiikka Facebook
» Liity Nopat Facebookiin

Liity Nopat ja Taktiikka Pelien sopiminen -ryhmään
» Sovi peleistä, eri peleilla on alikeskusteluryhmiä

Huom. aktiivisin keskustelu on Facebookissa kuten peleistä sopiminen.

Ylläpito

Noppien ylläpitäjien kirjautumissivu Kirjaudu
Blood Bowl

Blood Bowl: Sammakot vastaan kaaoskääpiöt

Journeyman pitelee härkää hännästä kiinni. sä et mene mihinkään!

Haa! Sammakon kosto on julma tai ainakin kiveä heittävän fanin. Kivi lävisti vihollisbullcentaurin otsan.. hetken jo sammakot juhlivat että päästään tanssimaan haudalle, mutta lekuri saikin vielä mullikan tajuihinsa, mutta jatkossa kaveri on heikompi. Kentällä nähtiin tänään täydellinen sammakoiden puolustusvoitto 1-1.

Nämä amatzonin altavastaajat lähtivät peliin 7 lonerilla, joista neljä oli journeymaneja ja peri palkattua mercenarya sekä tuttu mr Krox. Mersenaryiksi palkattiin 490k tiimierotuksella kaksi blokillista blitzeriä ja otettiin reroll noppa.

Ensimmäinen puoliaika oli todella tiukka, kääpiöt eivät saaneet kuin aivan lopussa kerran sammakoiden haarniskasta läpi aiheuttaen KO:n. Sammakoiden puolustus piti loistavasti peliä hallussa. Aivan vuoron lopussa sammakko epäonnistui dodgessa ja muutaman blockin jälkeen gobbo pääsi goffilla 0-1 maaliin. Mukava pelata kun ei ole aivan heitto pussina. Puoliaikaa oli jäljellä vielä yksi vuoro, missä fani kävi kivittämässä bullcentaurin tehden sammakoiden seuraavan vuoron aloituksesta entistä miellyttävämmän.

Toinen puoliaika lähti kulkemaan hienosti, aloituksessa pallo joskin vieri väärään suuntaan. Pallo haettiin ja rakennettiin hieno väljä häkki. Näytti todella hyvälle, tehtiin väistöliike vasemmalle harhauttaen vastustajaa.. ja uudestaan oikealle. Hitaat kääpiöt pysyivät kuitenkin ihmeen hyvin mukana. Tässä kuitenkin kului  arvokasta aikaa, seuraavaksi kääpiöt löivätkin pari pelaaja jäähylle.

Pakko edetä, muuten ne tappaa meidät viimeiseen mieheen. Cacther yritti irtiottoa ja teki aloittelijan virheen menemällä aivan laitaan. Tokihan apuun rynnänneen sammakon dodge epäonnistui ja pallo mies olikin yhtäkkiä työnnettu katsomoon. Sammakoiden mieliala oli maissa, peliä oli enää pari vuoroa jäljellä. Valmentaja pahoitteleekin manausta kun gobbo noukki helposti kohti sammakoiden maalia lentäneen pallon.

Seuraavaksi nähtiinkin sammakoiden uskomaton bravuuri, pari miestä dodgasi irti ja meni riittävälle etäisyydelle maalista. Blokillinen blitzer hyökkäsi palloa kantaneen yksinäisen gobon perään, joka oli jo vuoron päässä maalista. Haa, nurin ja vielä kaupan päälle pallo kainaloon parin goffin jälkeen. Pallo oli kun olikin taas sammakoilla. Heittopelillä ehtii vielä maalin, sää oli tosin huono jolloin passeissa -1. Toki bullcentaurilla oli vielä vuoro ja hän kiitikin pallonkantajan kimppuun. Sammakoiden pitkät jalat olivat tukevasti maassa ja hän työntyikin vain taaksepäin.

Nyt mennään! Sammakko loikkasi kahden vihollisen yli, dodgesi karkuun ja goffasi heittäen hienon long passiin. Maaliviivalla odottanut kaveri oli tätä ennen kiitänyt ottaan koppia maaliin. Täydellinen pass ja koppi! Voi sitä sammakkovalmentajan huutoa kun viimeisen vuoron lopussa saatiin  1-1 maali. Tämän jälkeen kääppänät pääsivät antamaan isän kädestä minkä seurauksena kolme journeymania on poissa keskuudestamme. Rahaakin tuli pitkästä aikaa ja mvp jäi tällä kertaa tiimiin :)

Tilastot:

 • Tasapeli 1-1
 • Fanit 8.000 – 12.000
 • Raha: 60k (heitto) + 10k (tasuri) + 20k (rapsa & rosteri) – 10k (liiga) = 80.000

Vammat:

 • Itselle 4 vammaa josita suurin osa journeymanille, yhdelle linjamiehelle BD. viholliselle kaksi joista komeat misnext gamet ja mullikan AV-1

Rosterit

Pelatut pelit

 • TT vs Penguins, Tasapeli 1-1
 • TT vs Humans, Häviö 0-3
 • TT vs Rotat, Tasapeli 1-1
 • TT vs Klotzki örkit, Tasapeli 2-2
 • TT vs Kaaospeikot, Häviö 1-2
 • TT vs Kaaoskääpiöbändi, Tasapeli 1-1
Bookmark and Share

5 comments to Blood Bowl: Sammakot vastaan kaaoskääpiöt

 • avatar Marko Sysipuro

  Jee, vihdoinkin sammakoiden hyppytaito palkitsi!

 • avatar jaakko

  Vaikuttaa kaikin puolin taidolta, mikä jylläsi!

 • avatar Niilo Kalakoski

  Kiusallisesti laskin tuon syötön vaikeuden väärin, eihän se viitonen vielä olisi riittänyt auringon häikäisyn kanssa.

  Noh, sain kolme lisäcassua (ja niiden ansiosta kaksi skilliä kääpiöille) lohdutukseksi.

  Hiukan kyllä noppa rankaisi, kaksi kertaa pääsin kivitetyksi fame-edusta huolimatta, eikä sammakoihinkaan vaan sattunut jatkuvasta maassa makaamisesta huolimatta ennen kuin oli jo pelin kannalta liian myöhäistä.

  Molemmat bull centaurit koittavat nyt sitten pärjätä kasin panssarilla kauden loppuun.

 • avatar Marko Sysipuro

  Aurinko näköjään häikäisikin vain vastustavaa valmentajaa. :-) No, ehkä se oli tähtiin kirjoitettu, että sammakot ottavat 1-1 tasurin tällä kaudella kaikista kaaoskäpyjoukkueista.

  Voisin melkein sympatiseerata Niilon kentaurien haarniskojen kohtaloa, ellen saisi itse Jaakkoa vastaan huomenna kolmatta pelikentälle. Tästä kiitokset lasaretissa pelin ajan lepäilevälle TV-syöpölle minotaurille, jonka erottamista harkitsen edelleen, vaikka tekikin turneessa jopa maalin ja oppi juggernoimaan.

  Jos käytän minotauria stunttina kolmannelle kentaurille, niin onkohan Nuffle yhtä julma noppatuurin kanssa kuin minotaurinkin kanssa?

  EDIT: mistä tota maastoa oikein tulee?

 • avatar Niilo Kalakoski

  Aurinko näköjään häikäsikin vain vastustavaa valmentajaa. :-)

  Tai sitten kääpiöt vaan antoivat maalin mennä toissijaisena juttuna päästäkseen lyömään sammakkoja.

You must be logged in to post a comment.