logo

Kerhohuone on Malminkartanon juna-aseman vieressä. Asemalta katsottaessa Myyrmäenpuolella tunnelia ja näppärästi kaupan vieressä. Osoite on Pihkatie 6 Helsinki.

Nopat Facebook ja pelikeskustelu

Nopat ja Taktiikka Facebook
» Liity Nopat Facebookiin

Liity Nopat ja Taktiikka Pelien sopiminen -ryhmään
» Sovi peleistä, eri peleilla on alikeskusteluryhmiä

Huom. aktiivisin keskustelu on Facebookissa kuten peleistä sopiminen.

Ylläpito

Noppien ylläpitäjien kirjautumissivu Kirjaudu
Blood Bowl

Blood Bowl: Sammakot vastaan kaaospeikot

Bloowbowl matsit menossa

Sammakot kohtasivat täynnä tarmoa ja ilman armoa kaaospeikot. Kerholla pelattiin myös toinen peli samaan aikaan missä kohtasivat pimentohaltijat ja muumiot.

Peli lähtikin kulkemaan hyvin, vihollisen eteneminen pysäytettiin ja melkein päästiin kiinni palloon. Työllä ja tuskalla ihollin sai työnnettyä pallon maaliin asti. Jäi vielä kaksi tasoittavaa vuoroa, no siinähän tehdään tasoitusmaali. Ei tehty kun tuomari lyhensi peliä yhdellä vuorolla. Selvä kaaostaktiikka.

Toisen puoliajan alussa sammakoilta olivat pasmat sekaisin kun yritettiin mukamas helppoa heittoa.. epäonnistuttiin ja peikot olivatkin heti silmillä. Vihollin mäiski 4 kaveria ulos kentältä.  Sammakoiden päivä näytti vaikealta. Muta sitten Nenärengas mies päätti näyttää.. pelaajia oli enää noin 5 kentällä. Blizt! Noukitaan pallo kahden pelaajan välistä, karkuun.. heitto Long pass.. tarkka.. hieno koppi.. ja blokillinen linja mies kipittää karkuun.. Mr krox läimi vielä lähimmän peikkomiehen niin tie maalin oli auki. Yksi vihollinen yritti iholle mutta kompastui pitkiin kynsiinsä. Tasoitus maali!! Uskomaton +5 heitto sarja missä kaikki onnistui.

Molemmilta oli kaikki rerollit käytetty kun alkoi viimeiset 4 vuoroa. Vihollinen puski eteenpäin.. viisi sammakkoa piteli pintasa, kunnes aivan lopussa dodge epäonnistui ja peikko konttasi pallon kanssa maaliin. 1-2, olipa vääntö. Sammokot kiittivät blokillista miestä MVP:llä joskin fanit eivät tykänneet tappiosta.. Tuosta heitto pelsitä riittää kerrottavaa seuraavilla sammakkosukupolville.

Tiukka vääntö joka ratkesi aivan viimeisen vuoron viimeisillä heitoilla. Yllättävästi Sammakot jaksoivat vääntää, mutta toisen puoliajan alussa neljä ulos joutunutta sankaria olivat liikaa. Kolme keräsi miss next pelit ja molemmat catcherit ottivat vakavaa vammaa.. AG-1 ja AV-1. Kaksi muuta loukkaantui mutta ei sen pahemmin tällä kertaa.

Tilastot:

 • Häviö 1-2
 • Fanit 11.000 – 9.000
 • Raha: 10k (heitto) + 20k (rapsa & rosteri) – 10k (liiga) = 20.000

Vammat:

Rosterit

Pelatut pelit

 • TT vs Penguins, Tasapeli 1-1
 • TT vs Humans, Häviö 0-3
 • TT vs Rotat, Tasapeli 1-1
 • TT vs Klotzki örkit, Tasapeli 2-2
 • TT vs Kaaospeikot, Häviö 1-2
Bookmark and Share

3 comments to Blood Bowl: Sammakot vastaan kaaospeikot

 • avatar Niilo Kalakoski

  Sunhan piti voittaa! Ei tuollaisille sekasikiöille saa pisteitä antaa!

  Kostoksi Starry Wisdom Band tulee ja kyykyttää loputkin sammakot sairaslomalle.

 • avatar Mika

  Äh, ilmankos hävisin. En muistanut käyttää viimeksi kalliilla ostettua lekuria.. Hieman heikkoa jengin täydentäminen kun lähes aina heittää rahaa ykkösen.. Neljällä journeymanillä potkitaan mullikoitasi helposti köniin! Tunti heti Huomenna?

 • avatar Niilo Kalakoski

  Maanantaina en vielä kykene, eihän se ole vielä helmikuutakaan. Tiistai tahi torstai voisi sopia.

  Taitaa tulla 490k tasoituksia sairaslomalaisten ja journeymanien jälkeen?

You must be logged in to post a comment.