logo

Kerhohuone on Malminkartanon juna-aseman vieressä. Asemalta katsottaessa Myyrmäenpuolella tunnelia ja näppärästi kaupan vieressä. Osoite on Pihkatie 6 Helsinki.

Nopat Facebook ja pelikeskustelu

Nopat ja Taktiikka Facebook
» Liity Nopat Facebookiin

Liity Nopat ja Taktiikka Pelien sopiminen -ryhmään
» Sovi peleistä, eri peleilla on alikeskusteluryhmiä

Huom. aktiivisin keskustelu on Facebookissa kuten peleistä sopiminen.

Ylläpito

Noppien ylläpitäjien kirjautumissivu Kirjaudu
Blood Bowl

Blood Bowl: Tunti Turpeeseen vs 11TT

Kaksi TT joukkuetta kohtasi, luvassa oli mahtien mittelö. Puolustavat turvesammakot onnistuivat ensimmäisellä puoliajalla nappaamaan piementohaltioiden pudottaman pallon ja kiitämään täydelliseen 1-0 johtoon. Sammakofanit huusivat täyttäkurkkua, ensimmäinen puolierä olikin sammakoiden täyttä pyöritystä.

Toiseen puolieräänä sammakot lähtivät hyökkäämään, eteni aika tahmassa räpylät suossa puoliväliin kenttää missä pitkäkorvat nappasivat pallon ja juoksivat maaliin 1-1. Enää kaksi kierrosta jäljellä, sammakot päättivät rakentaa pallon ympärille häkin, mutta noppaonnetar oli suippojen puolella onnsituivat vielä rerollaamaan jo onnistuneen heiton siten että saivatkin pallon pomppimaan toiselle noukkijalle mistä maaliin. Mitä tapahtui, sammakoiden loistava peli ja sankarillinen suoritus ei tälläkään kertaa riittänyt voittoon. Melkein saatiin tapettua yksi pitkäkorva, siinä riittikin lekurissa paikattavaa kun oli toistasataa räpylän jälkeä naamassa sammakoiden hypittyä laumalla kaverin yli.

Tilastot:

 • Tappio 1-2
 • Fanit 12.000 – 13.000
 • Raha: 10k (heitto)  + 20k (rapsa & rosteri) – 10k (liiga) = 10.000

Vammat:

 • #10,#5 ottivat Badly hurt mutta selvisivät tällä kertaa pahemmitta vammoitta. Pari hemmoa käväsi myös KO boksissa, joista toinen molemmissa puolierissä. Eka kerta ei riittänyt.

Rosterit

Pelatut pelit

 • TT vs Penguins, Tasapeli 1-1
 • TT vs Humans, Häviö 0-3
 • TT vs Rotat, Tasapeli 1-1
 • TT vs Klotzki örkit, Tasapeli 2-2
 • TT vs Kaaospeikot, Häviö 1-2
 • TT vs Kaaoskääpiöbändi, Tasapeli 1-1
 • TT vs Sportverein Wulffsburg, Häviö 1-2
 • TT vs 11TT, Häviö 1-2
Bookmark and Share

2 comments to Blood Bowl: Tunti Turpeeseen vs 11TT

 • avatar jaakko

  Survastaan tää oma raportti tähän kommentiksi:

  11 Tapaa Tappaa (DE) ja Turpa Turpeeseen (Slann) kohtasivat Lauttasaaren Nahkahousuareenalla maanantaina. Rating-bloatanneet haltiat myönsivät slanneille vinon pinon avustuksia ja peli lähti käyntiin 25.000 lievästi haltiavoittoisen katsojan edessä kauniissa säässä.

  Haltiat lähtivät hyökkäämään, mutta hyökkäys tökkäsi puolikenttään useamman turnoverin seurauksena. Näiden johdosta Slannit onnistuivat pökkimään ST4 Witch elffin katsomoon ja yleisö pieksi veijarin loppupeliksi sivuun. DE-blitzer Nälkäännäännyttäjä oli jo ehtinyt kopauttaa yhden sammakon cassuboksiin, kunnes sai maistaa sammakon räpylää toden teolla. Vain apoteekkarin nopea toiminta sai pidettyä haltian elävien kirjoissa ja kipulääkkeiden voimalla tämä saatiin vielä takaisn peliin. Kun haltioiden mättöpeli ei ottanut onnistuakseen (1. puoliajan ainoa sammakkopanssarin läpäissyt heitto tuo em. casualty) ja kohtalainen maalipaikka näytti muodostuvan, lähti 11TT heittopeliin. Ja kuinkas ollakaan, yksinäinen sammakko kolmen haltian välistä nappasi pallon ilmasta! No eipä uutta sitten viime ottelun…

  Sammakot hyppelivät karkuun kohti haltioiden maalia ja vaikka pallo saatiin välillä riistetyksikin, onnistui TT jakson viimeisellä vuorolla toimittamaan pallon heittopelillä maaliin: 0-1.

  Toiselle jaksolle sammakot lähtivät hyökkäämään ja haltiat pyrkivät todella agressiivisesti pallonriistoon. Nyt muutama sammakko saatiinkin ulos kentältä, mutta nämä etenivät yli puolikentän pallon kanssa. Lopulta pallonriisto onnistui ja haltiat viimeistelivät nopean heitto-hand off -kuvion jälkeen 1-1 tasoitusmaalin, kun peliä oli 2 vuoroa jäljellä.

  TT otti hyökkäysasemasta huolimatta puolustavan asenteen, kun haltiat kävivät päälle kuin yleinen syyttäjä. Perfect defense vielä auttoi 11TT:n asiaa. Sammakot poimivat pallon ja yrittivät muodostaa suojaavaa häkkiä pallon ympärille. Haltioita oli kuitenkin vähän joka puolella ja häkki jäi hieman vajaaksi antaen 11TT:lle vielä mahdollisuuden. Tilanteon jälkeen Kaulankatkaisija pääsi blitzaamaan pallonkantajaa ja sai tämän jopa nurin. Pallo kuitenkin päätyi usean pompun jälkeen Kaulankatkaisijan kätösiin ja valmentaja haroi hiuksiaan, koska tämä käytännössä estäisi maalinteon. Reroll onnistuneeseen catchiin ja pallo taas pomppimaan – tällä kertaa maahan, mutta kahden sammakon viereen. Kun rerolli oli jo palanut, joutuivat haltiat vielä tönimään sammakoita pallon päälle, jotta se saataisiin otollisempaan paikkaan. Lopulta AG5 blitzer Pakastaja suhahti pallolle, poimi sen kätösiinsä ja törkkäsi Nälkäännäättyjälle käsiin. Tämä kiitti ja viimeisteli 2-1 voittomaalin!

  11 Tapaa Tappaa vs Turpa Turpeeseen 2-1 (cas 2-2)

  11TT:
  FF +1
  rahaa 70k (heitto 5 + voitto + fame + raportti + rosteri – liiga – kulut)
  assassin Myrkyttäjä (MVP) => Side Step
  blitzer Nälkäännäännyttäjä (CAS, TD) => Tackle

 • avatar Mika

  Kiitos, pitikin kysyä voiko stoorisi lisää perään kun mulla alkoi olla jo hieman hiekot muistikuvat pelistä :)

You must be logged in to post a comment.