logo

Kerhohuone on Malminkartanon juna-aseman vieressä. Asemalta katsottaessa Myyrmäenpuolella tunnelia ja näppärästi kaupan vieressä. Osoite on Pihkatie 6 Helsinki.

Nopat Facebook ja pelikeskustelu

Nopat ja Taktiikka Facebook
» Liity Nopat Facebookiin

Liity Nopat ja Taktiikka Pelien sopiminen -ryhmään
» Sovi peleistä, eri peleilla on alikeskusteluryhmiä

Huom. aktiivisin keskustelu on Facebookissa kuten peleistä sopiminen.

Ylläpito

Noppien ylläpitäjien kirjautumissivu Kirjaudu
Blood Bowl

BloodBowl: 11TT päätti muumioiden voittokulun

Pimentohaltiat puolusasemissa

Sunnuntain toisessa ottelussa kohtasivat liigassa ilman pistemenetyksiä jyrännyt Lokomotiv Drakenhof ja yhden tasapelin rasittama 11 Tapaa Tappaa. Drakenhofin muumiot olivat herättäneet kauhua liigan alkupuolella ja mm. läiskineet erään liigakomissaarin kaaosmaraudertiimin uuteen aloitukseen. 11TT taas oli ollut etupäässä ottavana osapuolena äskettäisessä Präntti-turnauksessa. Verta saatiinkin jälleen kentälle, mutta haltiat selvisivät ilman pysyviä vammoja ja veivät koitoksen niukasti 1-0 lukemin.

11 Tapaa Tappaa (Dark Elves) vs. Lokomotiv Drakenhof (Undead) 1 – 0 (cas 4-6)

Epäkuolleet palkkasivat avukseen jo Präntti-turnauksessa haltioita teloneen moottorisahatähtipelaajan – tai tarkemmin tämän epäkuolleen version. Tuomariakin lahjottiin jälleen tuntuvasti, joten kaikki oli valmista iloiseen koitokseen. Paikalle vaivautuneet 22.000 katsojaa olivat lievästi epäkuolleen puoleisia ja sää oli ihanteellinen veripalloon. Epäkuolleet veivät myös kolikonheiton ja pistivät haltiat hyökkäämään.

Haltioiden hyökkäys lähti varovaisesti liikkeelle tiivistä epäkuolleiden linjaa vastaan. Ensimmäinen zombi kannettiin kentältä palasina jo avausvuorolla, mutta tämä kokosi itsensä vaihtopenkillä. Haltiat neppailivat pallolla huolettomasti keskenään ja vähitellen hivuttautuivat vastustajan kenttäpuoliskolle. Epäkuolleet vastasivat nyrkit ojossa ja parissa vuorossa kentältä oli kannettu yhteensä jo viisi pelaajaa. Haltiat jäivät hitaasti alivoimaisiksi, mutta onnistuivat kiikuttamaan pallon vastustajan maaliviivan tuntumaan ja samalla lopettamaan kahden LD-pelurin uran; MB-wight (-ST) sai kenkää epäonnistuttuaan regeneroinnissa ja Block-ghoulin raadosta ei paljoa siivottavaa jäänyt. Silmukka kuitenkin kiristyi palloa suojaavien haltioiden ympärillä ja lopulta blitzer Pakastaja oli pakotettu viimeistelemään avausosuman kuudennella vuorolla.

11TT sai vaihtopenkiltä ja KO-boksista juuri riittävästi pelaajia täyteen miehitykseen ja asettui puolustamaan jakson viimeiset kolme vuoroa. LD pisti paineen päälle ja väärään paikkaan sattuneet tuplaykköset antoivat epäkuolleille mahdollisuuden. Tätä vihulaismuumio ei kuitenkaan pystynyt hyödyntämään, kun yhteensä kuudesta blokkinopasta huolimatta Pakastaja ei suostunut kaatumaan. LD:n hieman epätoivoinen tunkeutuminen kohti maalia päättyi haltioiden pallonriistoon ja puoliaika päättyi 1-0 lukemiin.

Toiselle jaksolle 11TT joutui lähtemään alivoimaisena, mutta telotut pelurit eivät olleet kärsineet vakavia vammoja. LD haki hyökkäyksessään selkeää ylivoimaa kentällä, mutta haltiat pystyivät välttelemään pahimpia iskuja riittävällä varmuudella. LD:n likainen potkuspesialistizombi tosin hoiteli kentältä yhteensä kolme haltiaa ennen kuin tuomari viimein osoitti tälle ovea. 11TT:n puolustuksen kestäessä LD:n suunnitelma siirtyi vähitellen tasapelin hakemiseen. Myös tämä kuitenkin epäonnistui, kun muumio epäonnistui toistamiseen ja kaatoi itsensä kriittisessä paikassa haltioiden päästyä painostamaan pallonkantajaa. 11TT nappasi pallon ja vaikka pienen virhearvion perusteella pallonkantaja nuijittiin vielä kertaalleen maahan, ei epäkuolleilla ollut enää mahdollisuutta maalintekoon. Loppulukemat kirjattiin siten 1-0. Kuudesta loukkaantumisesta huolimatta pysyviä vammoja ei tullut yhdellekään haltialle.

Yleisö piti näkemästään, mutta oli harvinaisen saidalla päällä. Ylläpitokulujen jälkeen vain 20.000 kultapalaa kolahti 11TT:n tilille. Pelin parhaaksi valittiin juoksija Skalpeeraaja, joka potkittiin ulos kentältä toisen jakson alussa, mutta ehti sentään kertaalleen heittää palloa. Yhteensä kolme haltiapeluria oppi uutta ja joukkue alkaakin olla pelottavan kovassa iskussa. Täydellinen mahalasku siis odotettavissa seuraavassa ottelussa…

11TT:n tilastot:

  • #4 juoksija Skalpeeraaja 1 comp, 1 MVP, 5 yrds => +AG
  • #5 noitahaltia Viiltäjä 1 cas
  • #9 blitzer Pakastaja 1 TD, 1 comp, 75 yrds => Dodge
  • #10 blitzer Elävältähautaaja 2 cas (1 tappo) => Side Step
  • #13 linjahaltia Paloittelija 1 cas
  • #16 linjahaltia Liiskaaja 1 comp

11-Tapaa-Tappaa-roster

Bookmark and Share

You must be logged in to post a comment.