logo

Kerhohuone on Malminkartanon juna-aseman vieressä. Asemalta katsottaessa Myyrmäenpuolella tunnelia ja näppärästi kaupan vieressä. Osoite on Pihkatie 6 Helsinki.

Nopat Facebook ja pelikeskustelu

Nopat ja Taktiikka Facebook
» Liity Nopat Facebookiin

Liity Nopat ja Taktiikka Pelien sopiminen -ryhmään
» Sovi peleistä, eri peleilla on alikeskusteluryhmiä

Huom. aktiivisin keskustelu on Facebookissa kuten peleistä sopiminen.

Ylläpito

Noppien ylläpitäjien kirjautumissivu Kirjaudu
Blood Bowl

BloodBowl: ICB ja SWB nuhjasivat tasurin

Ice Cold Blood (Norse) vs Starry Wisdom Band (Chaos Dwarfs) 0-0 (cas 2-3)

B-lohkossa ennen lauantaipäivän koitosta puhtaalla pelillä ollut Ice Cold Blood kohtasi viidennellä kierroksella A-lohkon kakkosena majailleen Starry Wisdom Bandin. Molemmat ovat liigan kokeineita joukkueita, mutta ICB myönsi kaaoskääpiöille tuhdin kasan tasoituksia silkasta urheiluhengestä. Yleisöä paikalle oli eksynyt varsin mukavasti (33k) ja katsomossa SWB:n fanilaumalla oli pieni yliote.

Norset voittivat kolikonheiton ja lähtivät hyökkäämään. Kaaoskäppänöiden potku leijaili tuulessa ulos kentältä ja pallo törkättiin susihukka Asle jr:n kouraan. “Kun et kerta muuten ikinä saa mitään aikaan, niin kanna ees pallo keskiviivalta maaliin”, kuului pikainen ohjeistus valmennusjohdolta. Tietenkään tämä ei onnistunut, mutta siitä lisää hetken päästä.

Jakson aluksi, keskivaiheiksi ja lopuksi SWB:n superlehmää metsästettiin kynsien, Mighty blown ja Dirty playerin kanssa, mutta tuloksena oli vain linjamies Henningin passittaminen katsomoon. Kääpiöt sen sijaan pistivät norseja poikki ja pinoon oikein urakalla ja pian hyökkäys huomasi olevansa jo neljän pelaajan alivoimalla. Yksi telotuista, norseheittäjä jo toisessa polvessa, Havard jr päätti maallisen vaelluksensa isänsä tavoin kentällä. Suurin piirtein tässä voimasuhteet pysyivät jakson lopulle saakka. Ottelun erityiseksi “hahmoksi” nousi rakastettu lumipeikko Örrmrrgh, joka raivotessaan kulutti lähes kaikki joukkueen rerollit, mutta taisi onnistua niiden käytössä 80% todennäköisyydellä. No joka tapauksessa mitään oikeasti mainittavaa peikko ei aikaan saanut.

Kaikesta huolimatta Asle jr oli lopulta onnistunut hivuttautumaan paikkaan, jossa maalinteko olisi käytännössä vain yhden blitzin päässä. No kuten arvata saattaa, valmentaja tyhmyyksissään pisti Örrmrrghin asialle ja lopputuloksen voi arvata. Aivan päätösvuorolla norseilla oli vielä tajuttoman noppasarjan salliessa mahdollisuus avausmaaliin, mutta lopulta pallonnosto oli liikaa. Niin Örrmrrgh toki kulutti rerollin.

KO-boksista ja vaihtopenkiltä saatiin tuoreita jalkoja toiselle jaksolle, joten kentälle vaivautui juuri ja juuri täysi miehitys norseilta. SWB:llä reservejä oli hieman enemmän, mutta yksi Magnus the Madin teloma kääpiö sentään oli rivistöstä pois. Samainen herra oli jakson lopulla hieman riskialttiisti hoivattu lievästi telottuna takaisin kentälle.

Kaaoskääpiöiden hyökkäys lähti verkkaisesti liikkeelle ja mättöpelikin oli suorastaan yllättävän tehotonta. Ainoastaan yksi peluri kannettiin avausvuorolla kentältä. Norset pääsivät painostamaan, paitsi että Örrmrrgh käytti rerollin metsästäessään samaa vihulaisnautaa ja pallolle ei saatu sittenkään painetta ajoissa. Kääpiöhäkki asettui tukevasti omalle kenttäpuoliskolle ja käytännössä siellä pysyikin aivan jakson lopulle saakka. Norsejen avausyritykset jäivät myös varsin tehottomiksi. Lopulta kääpiöt tyytyivät tasapeliin ja jättivät vain yhden pelurin maalintekoetäisyydelle ennen viimeistä vuoroaan. Tämä saatiin nurin ja peli pakettiin maalittomana.

Vähemmän yllätyksellisesti fanit eivät tästä menosta pitäneet. Rahansa nämä kuitenkin stadionille jättivät ja ICB:n kassa karttui 60.000 kultapalalla kalliin joukkueen ylläpitokustannuksista huolimatta. No saatiinpa ainakin taas uusi heittäjä. Havard jr vei luonnollisesti pelin parhaan pelurin palkinnon mukanaan hautaan, joten ICB:lle matsista ei jäänyt käteen oikeastaan mitään.

ICB:n tilastot

  • susihukka Asle jr 35 yrds
  • susihukka Gnup miss next game
  • heittäjä Havard jr 1 MVP -> DEAD
  • berserker Magnus the Mad 2 cas

Blood-Bowl-Ice-Cold-Blood-roster

Bookmark and Share

You must be logged in to post a comment.