logo

Kerhohuone on Malminkartanon juna-aseman vieressä. Asemalta katsottaessa Myyrmäenpuolella tunnelia ja näppärästi kaupan vieressä. Osoite on Pihkatie 6 Helsinki.

Nopat Facebook ja pelikeskustelu

Nopat ja Taktiikka Facebook
» Liity Nopat Facebookiin

Liity Nopat ja Taktiikka Pelien sopiminen -ryhmään
» Sovi peleistä, eri peleilla on alikeskusteluryhmiä

Huom. aktiivisin keskustelu on Facebookissa kuten peleistä sopiminen.

Ylläpito

Noppien ylläpitäjien kirjautumissivu Kirjaudu
Blood Bowl

BloodBowl: ICB törmäsi epäkuolleeseen muuriin

KKVKL 2517:n B-lohkon kärkikamppailussa kohtasivat norsejoukkue Ice Cold Blood ja epäkuolleet Lokomotiv Drakenhof. Epäkuolleet olivat juuri kärsineet tappion A-lohkon ykköselle 11TT:lle ja olivatkin täynnä intoa päästessään kiinni ohueen peltiin. Norsejenkin riveistä tosin löytyi melkoisia tappokoneita, joten eväät monipuoliseen verijuhlaan olivat valmiit. Sellaista ei kuitenkaan koskaan nähty, vaan ICB jäi täysin vastustajan jalkoihin saamatta oikeastaan yhtään mitään aikaan koko pelissä.

Ice Cold Blood (Norse) vs Lokomotiv Drakenhof (Undead) 0 – 1 (cas 0-5)

Peräti 32.000 norse-enemmistöistä katsojaa oli saapunut seuraamaan koitosta mukavassa säässä. Epäkuolleet palkkasivat avukseen sekä tähtipelaaja-vampyyrin että taikurin ja norset lähtivät hyökkäämään.

Vampyyrinmetsästykseksi suunniteltu hyökkäys karahti heti alkuunsa epäkuolleiden päästessä sijoittelemaan puolustuksensa uusiksi pallon ollessa vielä ilmassa ja norset-nyrkit olivat täysin syväjäässä. Epäkuolleet sen sijaan vastasivat kovaa ja muutamassa vuorossa lumipeikko oli KO-boksissa ja kolme norsea lopullisesti ulkona pelistä. Joskus tämän jälkeen nähtiin jopa ensimmäinen vain tajuttomaksi mennyt norsepelaaja…

Norset yrittivät vielä käyttää nopeusylivoimaansa ja siirtää hyökkäyksen painopisteen toiselle laidalle, mutta epäkuolleiden pelaaja- ja voimaetu yhdistettynä useampaan todella aikaiseen turnoveriin romuttivat nämäkin suunitelmat. Pallo vaihtoi useasti omistajaa keskialueella ja norseista peliin osallistuivat käytännössä kaksi Block/Dodge juoksijaa, joita epäkuolleetkaan eivät saaneet maihin. Pallon nostaminen useasta yrityksestä huolimatta ei kuitenkaan norseilta onnistunut kuin vasta viimeisellä vuorolla, jolloin sitten olikin jo liian myöhäistä maalintekoon.

Toiselle jaksolle Örrmrrgh päätti jäädä KO-boksiin ja norset olivat kolmesta vaihtopelaajasta huolimatta kahden pelurin alivoimalla. Vähemmän yllätyksellisesti alivoima vain jatkoi kasvamistaan jakson edetessä. Jollain kummalla norset saivat kuitenkin useamman kerran yritettyä pallonkantajan kaatamista, mutta ilman tuloksia. Lopulta norseilla oli kentällä enää neljä pelaajaa, kun epäkuolleet iskivät voittomaalin viimeisellä vuorolla. Pelin päättävällä mättövuorollakaan norset eivät saaneet minkäänlaista vahinkoa tehtyä ja lopulta joukkue ei siis saanut pelissä lyödyksi yhtäkään vihulaista edes KO-boksiin. Pelin pieniksi positiivisiksi puoliksi laskettakoon puoskarin onnistunut Petter-juoksijan pelastaminen ja linjamies Gunnarin onnistunut heitto aivan lopuksi.

Fanit polttivat kausikorttinsa ja samalla pistivät stadikan palasiksi, joten rahaa jäi käteen minimimäärä. Pelin parhaana palkittiin joskus alkuvuoroilla kentältä telottu linjamies Olav. Hieno matsi! Mutta mutta, linjamies Gunnar oppi Guard-taidon!

ICB:n tilastot:

  • #4 heittäjä Thomas 30 yrds
  • #6 juoksija Espen 15 yrds
  • #12 linjamies Gunner 1 comp, 20 yrds => oppi taidon Guard ja saa jatkossa pukea päälleen legendaarisen pelipaidan #7 (ex-kantaja joukkueen edellinen ja ainoa Guard-linja, joka taisi pysyä elossa noin yhden pelin)
  • #14 linjamies Olav 1 MVP
  • #16 linjamies Henning -MA, MNG

Blood-Bowl-Ice-Cold-Blood-roster

Bookmark and Share

You must be logged in to post a comment.