logo

Kerhohuone on Malminkartanon juna-aseman vieressä. Asemalta katsottaessa Myyrmäenpuolella tunnelia ja näppärästi kaupan vieressä. Osoite on Pihkatie 6 Helsinki.

Nopat Facebook ja pelikeskustelu

Nopat ja Taktiikka Facebook
» Liity Nopat Facebookiin

Liity Nopat ja Taktiikka Pelien sopiminen -ryhmään
» Sovi peleistä, eri peleilla on alikeskusteluryhmiä

Huom. aktiivisin keskustelu on Facebookissa kuten peleistä sopiminen.

Ylläpito

Noppien ylläpitäjien kirjautumissivu Kirjaudu
Fantasia- ja Scifi-pelit

Noppakerhon War of the Ring -kompit

Noppakerhon viimeisimmät War of the Ring -pelit on pelattu kerhon komppipakettia käyttäen. War of the Ring on mukava peli hienolla teemalla, mutta tässäkään GW:n tuotoksessa ei pelitestaukseen juuri ole panostettu. Komppipaketin tarkoituksena on ollut hieman tasapainottaa peliä ja parantaa kokemusta siinä ilmeisesti myös onnistuen.

Komppipaketti on tarkoitettu viilattavaksi kokemuksen kertyessä parempaan ja parempaan suuntaan. Muutosten määrä on kuitenkin ajatuksena pitää kohtalaisen vähäisenä, eikä siten esimerkiksi laskea kaikkia yksikköjen pistehintoja uusiksi. Pelimekaniikka on siis sama kuin sääntökirjassa, pieniä viilauksia on vain tehty sinne tänne. Näin uudenkin pelaajan pitäisi pystyä hyppäämään komppipaketin kyytiin vaikeuksitta.

Tämä olkoon pohjana keskustelulle komppipaketin tulevaisuudesta ja mahdollisista muutoksista. Tämä on oikea paikka niin tutun sanonnan mukaisesti huolille ja murheille sekä turhille toiveille!

Bookmark and Share

4 comments to Noppakerhon War of the Ring -kompit

 • avatar jaakko

  Dodih… Mitä pitäisi muuttaa ensi kertaa varten, vai onko kaikki jo täydellistä? Tai tarvitaanko vain lisää testausta? Keskustelun kompeista voisi jatkossa keskittää tänne ja muualla puhua peleistä tai muista lieveilmiöistä.

  Itse haluaisin nähdä muitakin mörköjä kentällä kuin Stone Giantteja ja lohikäärmeitä. Pitäisikö näitä pikkumörköjä vielä parantaa, vai katsoa ensin miten selviytyvät, kun joku kehtaa mukaan ottaa?

 • avatar Marko Sysipuro

  Pikkumörköjen ongelma on, että “Hard to Kill” ja “Very Hard to Kill” eivät vain ole kovin hard to kill. Parhaimpana/pahimpana esimerkkinä on ehkä Sauron. LoTR:ssä sekä luolapeikot että Sauron ovat kovia. WoTR:ssä ne taas ovat lällyjä ja nyhveröitä – Ice Age 3:sta lainatakseni. :-)

  Tosin maailmalla esim. luolapeikkoja on näköjään käytetty suuremmissa määrin, jolloin peikotkin saattavat toimia. Ehkä vaativat tosiaan testausta.

 • avatar kalle

  Hyvän näkönen setti, joka jäi edellisessä turnauksessa lukematta :) Näköjään pistehintojakin on päivitelty, pitääpä joku päivä laskea oliko mun armeija edes laillinen…

 • avatar Sami K.

  Onkos nyt niin, että legendary formationeiden alkuhinta ei sisällä ensimmäistä komppaniaa? Kai se niin on, jotkut olisivat liian halpoja – jotkut toiset taas ovat ylikalliita. Pitäisikö lähteä siitä, että ylikalliissa tulee komppania valmiina järkeä käyttäen?

  Peikoista…no, voihan niille jotain parannusta keksiä vielä, mutta mitä? Ehkä suurin vika, että ovat hitaita jos eivät ole sankarimonstereita.

  Pitäisikö kaikkien monstereiden saada yrittää on the double mahdeista riippumatta, tai vaikka jos vieressä (12″) on joku hero tai kapteeni käskemässä?

  Cave Trollihan nyt on aika surkea kun vaikka Isengard Trolliin vertaa (sillä +2 defense ja +1 str, olennaista heavy infantryn kuten Tirithien kurmoottamisessa ja kestämisessä, samoin nuolissa).

  Tekevätkö nuo otukset tarpeeksi edes selvitessään mättöön? Jollain tavalla nuo tosiaan kannattaa suhteuttaa jätteihin ja dragoneihin.

  Taitaa olla vieläkin Balrog loharia huonompi (hitaampi ja kestää vähemmän, riippuu jos str 10:stä on iloa 8:iin nähden, tietty voi mennä matsaamaan dueleja paremmin ft 10:llä). No se tosin ei ole maankaato-ongelma, toivoisin sille vähän sitä vihollisten pelotteluauraa, mutta ehkä se menee liikaa omaan pussiin…On vaan lojunut tuolla laatikossa kokoamattomana vuosia.

  Mutta mainitsimpa nyt kun muista möröistä puhuttiin.

You must be logged in to post a comment.