logo

Kerhohuone on Malminkartanon juna-aseman vieressä. Asemalta katsottaessa Myyrmäenpuolella tunnelia ja näppärästi kaupan vieressä. Osoite on Pihkatie 6 Helsinki.

Nopat Facebook ja pelikeskustelu

Nopat ja Taktiikka Facebook
» Liity Nopat Facebookiin

Liity Nopat ja Taktiikka Pelien sopiminen -ryhmään
» Sovi peleistä, eri peleilla on alikeskusteluryhmiä

Huom. aktiivisin keskustelu on Facebookissa kuten peleistä sopiminen.

Ylläpito

Noppien ylläpitäjien kirjautumissivu Kirjaudu
Fantasia- ja Scifi-pelit

Stargrunt 15mm

Kaapeista kaivettiin työn alle myös 15mm Scifi armeija. Tämä on niille kaikille jotka haluavat pelata Haloa pikku-ukoilla, tai ottaa Flames peliin täydennysjoukkoja kuun toiselta puolelta. Sääntöinä on mahdollista käyttää muun muassa www.gruntz.biz, Critical Mass Gamesin ja Ground Zero Gamesin Stargrunt sääntöjä. Kuvissa suurin osa figuista on GZG:n, joukossa muutama GMG:n ukkoja ja satuinnaisia muita kuten Battletech mecha. Nyt niillekin keksittiin uusiokäyttöä. Halon ukkoja muistuttavat GZG:n New Israeli joukot (kuvassa keskellä käsi pystyssä). Bongattimpa heidän avaruusörkkeistä/ogreista myös yksi lähes Hellboyn 15mm näköisukko. Lempihahmojani ovat avaruuspuvuissa leijuvat ukot.

Ukot on liimattu Flames alustoille vaikka Gruntz suositteleekin yksittäisiä alustoja enemmän skirmish tyylisenä pelinä. Sen säännöt sallii ryhmien käytön vaikka pelintekijä itse suosiikin yksittäisukkoalustoja. Meidän avaruudessa kaikki on isoa ja seuraavaksi rakennetaan 1:56 kuu. Grunts sivultolta löytyy myös askartelun taustalle mukavia Rottenlead videoapodcastejä.

Bookmark and Share

You must be logged in to post a comment.