Kirjaudu portaaliin.

Poikkeusjärjestelyt

Kerhohuone

Kerhohuone on avoinna seuraavasti:
MA: 17.30 ->
KE, TO: 17.00 ->
LA, SU: 12.00 ->

Isäntä on avaamassa ovia yleensä n. 2 tuntia aloitusajasta, ota tämä huomioon kun saavut paikalle. Pelata voi pidempäänkin. Soita isännälle että pääset alaovesta sisään. Kerhohuoneen isäntien yhteystiedot

Kategoriat (Jutut)

Juttuarkisto

Fantasia- ja Scifi-pelit

Stargrunt 15mm

Kaapeista kaivettiin työn alle myös 15mm Scifi armeija. Tämä on niille kaikille jotka haluavat pelata Haloa pikku-ukoilla, tai ottaa Flames peliin täydennysjoukkoja kuun toiselta puolelta. Sääntöinä on mahdollista käyttää muun muassa www.gruntz.biz, Critical Mass Gamesin ja Ground Zero Gamesin Stargrunt sääntöjä. Kuvissa suurin osa figuista on GZG:n, joukossa muutama GMG:n ukkoja ja satuinnaisia muita kuten Battletech mecha. Nyt niillekin keksittiin uusiokäyttöä. Halon ukkoja muistuttavat GZG:n New Israeli joukot (kuvassa keskellä käsi pystyssä). Bongattimpa heidän avaruusörkkeistä/ogreista myös yksi lähes Hellboyn 15mm näköisukko. Lempihahmojani ovat avaruuspuvuissa leijuvat ukot.

Ukot on liimattu Flames alustoille vaikka Gruntz suositteleekin yksittäisiä alustoja enemmän skirmish tyylisenä pelinä. Sen säännöt sallii ryhmien käytön vaikka pelintekijä itse suosiikin yksittäisukkoalustoja. Meidän avaruudessa kaikki on isoa ja seuraavaksi rakennetaan 1:56 kuu. Grunts sivultolta löytyy myös askartelun taustalle mukavia Rottenlead videoapodcastejä.

Bookmark and Share

You must be logged in to post a comment.