logo

Kerhohuone on Malminkartanon juna-aseman vieressä. Asemalta katsottaessa Myyrmäenpuolella tunnelia ja näppärästi kaupan vieressä. Osoite on Pihkatie 6 Helsinki.

Nopat Facebook ja pelikeskustelu

Nopat ja Taktiikka Facebook
» Liity Nopat Facebookiin

Liity Nopat ja Taktiikka Pelien sopiminen -ryhmään
» Sovi peleistä, eri peleilla on alikeskusteluryhmiä

Huom. aktiivisin keskustelu on Facebookissa kuten peleistä sopiminen.

Ylläpito

Noppien ylläpitäjien kirjautumissivu Kirjaudu
Warhammer 40.000

Apocalypse 15.5.2011

Galaksissa ei ole rauhaa niin kauan kuin yksikin vihernahka, ötökkä, muukalainen tai warpin väärentämä kaaoksen kätyri on elossa. Asia korjataan 15.5. Galaksin kohtalon ratkaisevassa sodassa. Tämä on viimeinen taisto, jonka jälkeen yhtäkään geenivirhettä ei jää galaksia saastuttamaan. Sota käydään qwerxomorphin planeetalla, kuissa ja kiertoradalla.

For the Emperor and the mankind !

Pelikoko : 9k per puoli, kaksi – kolme pelaajaa per puoli, riippuen ilmoittautujien määrästä. Tehdään tarvittaessa kaksi Apocalypse pöytää. Ja oikein kovasti tarvittaessa tehdään kolme pelipöytää.

Pelipaikka : Nopat & Taktiikka pelihuone, Lauttasaari, Nahkahousuntie 5.

Peliaika : sununntai 15.5.2011. Aloitetaan 09.00 kenttien kokoaminen ja joukkojen purkaminen reservistä. 13.00 – 14.00 pidetään kabinettilounas Casa Maressa. Soitetaan tilaukset pari tuntia ennen peliä. Pelataan kello 18.00  asti, eli sen jälken ei enää aloiteta uutta vuoroparia, eli pelit päättyisivät ~18-19 jotta pääsen illaksi kotiin saunomaan.

Ilmoittautuminen : Maksamalla osallistumismaksun 10€ tilille :

101050-538368 Kalle Mannonen

Lista ilmoittautuneista ylläpidetään sotavasarassa. Pistä myös emailia osoitteeseen kalle.mannonen at gmail.com, jos et ole jo ollut sähköpostiyhteyksissä, niin päivitän jakelulistaa, ja tulevien turnausten ennakkomainostuslistaa.

Ilmoita maksussa tai sotussa armeija. Pelaamaan pääsee tasamäärä ”hyviksiä” ja ”pahiksia”. Hyviksiksi lasketaan ei-kaaos space marinet sekä Imperial Guard, ja pahiksiksi kaikki muut. Apomatsiin olisi ihan fiksua olla ottamatta mitään ihan mahdottomia hordeja, ettei peliaika mene täysin tukkoon.

Kerhohuonejäsenille palautetaan maksu paikalle ilmestyessä. Ennakkomaksu kaikille siksi, että tälläisessä kimppapelissä on aina kiusallista jos joku viime hetkellä ei vaan viitsikään tulla paikalle. Tässä tapauksesta siitä saa edes pienen sanktion.

Säännöt : Apocalypse. Tiivistelmää oleellisemmista Apocalypsen säännöistä on alla. Joka tapauksessa ei tarvitse hankkia Apocalypse sääntöjä, paikalla on muutama kirja mitä voi plärätä. Koska Apocalypse on ilmestynyt edellisen edikan aikaan, täsmennetään vielä, että pidetään nykyedikan mukainen objektien hallinta.

Sääntösetti, joka on virallinen ja ajaa kaiken muun infon, paitsi GW:n (Hallelujaa) tuotosten yli : Apocalypse_0_1

Bookmark and Share

3 comments to Apocalypse 15.5.2011

You must be logged in to post a comment.