Kirjaudu portaaliin.

Poikkeusjärjestelyt

Kerhohuone

Kerhohuone on avoinna seuraavasti:
MA: 17.30 ->
KE, TO: 17.00 ->
LA, SU: 12.00 ->

Isäntä on avaamassa ovia yleensä n. 2 tuntia aloitusajasta, ota tämä huomioon kun saavut paikalle. Pelata voi pidempäänkin. Soita isännälle että pääset alaovesta sisään. Kerhohuoneen isäntien yhteystiedot

Kategoriat (Jutut)

Juttuarkisto

Warhammer Fantasy Battle

Warhammer Ogre vs Undead revanssi

Wanhat orget valloittivat jälleen kerhohuoneen. Epäkuolleet olivat tehneet kärryjä ja sfinksejä täynnä olevan listan. Ogret olivat varustauneet muun muassa ratsastavalla tykkikantavalla ilmajättiläisellä tavoitteenaan testata uusia joukkotyyppejä. Tänään revanssin vaatineilla epäkuolleilla noppa kulki viime kerrankin edestä ja Ogret kääpiö liittolaisineen joutuivat pahasti alakynteen. Hauska peli seurata!

Ilmajättiläinen lainasi roomalaisten sotanorsua.

Surf or die! Aijoo oon jo kuollut.

Kääpiöt ja ogret käkkii reunalla, vielä mahtuu peruttamaan tuuman.

Tuu tänne, niin saat nuijasta!

Scorpion matkalla leikkaan norsun pallit.

Kääpiöt taistelee, vain 21 haavaa vuorossa. Ei tässä hätää.

I win, muahhaha!

Bookmark and Share

2 comments to Warhammer Ogre vs Undead revanssi

 • avatar Marko Sysipuro

  Viime pelissä kääpiö-ogre liittolasiarmeijasta ei kuollut yhtään kääpiötä. Tästä närkästyneenä ogret vaativat, että tällä kertaa kääpiöt hoitavat rintamavastuun ja ogret ottavat kevyemmin.

  No miten kävi? Kääpiöiden 1400 pisteen armeija peruutti maailman laidalle asti ja sillä aikaa ogrejen 1000 pisteen liittolaisarmeija teurastettiin. Loppukirjanpitoa tehdessä selvisi, että kääpiöiden pisteelliset tappiot olivat vain runsaat 400p eli alle 30%, kun ogret ottivat 100% tappiot. En ole katkera, mutta olen kuitenkin. :-)

  PS. Taivastitaanien ogreille lahjottama 170 pisteen tykki ei pelittänyt sitten yhtään. Ekalla kierroksella misfire ja pyllyn kääntö vihulaiselle. Tokalla kiekalla kaikista woundausheitoista ykkönen ja kolmannella kiekalla nekkuun sfinksiltä. Just…

  PPS. Ai niin, älkää käyttäkö Tapion kerhotiloihin jättämiä noppia. Niistä tulee lähinnä vain ykkösiä ja kakkosia, paitsi jos kyseessä on Leadership-heitto, niin johan löytyvät viitoset ja kuutoset.

 • avatar Teemu

  OIkeutettu ja kohtuullinen kosto on saavutettu!

  Nyt voivat luut levätä hetken ja allekirjoittanut tekee takinkäännön…

  Tarina jatkuu kertsillä ensi maanantaina!

  Teemu

You must be logged in to post a comment.