logo

Kerhohuone on Malminkartanon juna-aseman vieressä. Asemalta katsottaessa Myyrmäenpuolella tunnelia ja näppärästi kaupan vieressä. Osoite on Pihkatie 6 Helsinki.

Nopat Facebook ja pelikeskustelu

Nopat ja Taktiikka Facebook
» Liity Nopat Facebookiin

Liity Nopat ja Taktiikka Pelien sopiminen -ryhmään
» Sovi peleistä, eri peleilla on alikeskusteluryhmiä

Huom. aktiivisin keskustelu on Facebookissa kuten peleistä sopiminen.

Ylläpito

Noppien ylläpitäjien kirjautumissivu Kirjaudu
Warhammer Fantasy Battle

Warhammer – Ogret vs kääpiöt

Ogret tuskastuivat kahden edellisen pelin liittolaisiinsa ja tänään ogret lähtivät pieksemään partamiehiä. Ogrejen noppa kulkikin ilmiömäisesti ja kääpiöt olivat pian altavastaajina. Kääpiöllä oli kuitenkin muutama ovela taktiikka, slayer oikeassa sivustassa maneatereiden kiusaksi. Myös slow spell lopussa yllätti hauskasti hyökkäävät peikot. Vastaavasti ogreilla oli kolme pientä sapelihammakoirayksikköä jotka syöksyivät hanakasti kääpiöiden sotakoneiden kimppuun.

Bookmark and Share

1 comment to Warhammer – Ogret vs kääpiöt

 • avatar Marko Sysipuro

  Jep, mun ogret saivat tarpeekseen kahden viime pelin nekkuun ottamisesta, kun samaan aikaan Villen kääpiöliittolaiset vain peruuttelivat vieressä. Nyt värvättiin liittolaiskenraaliksi kahden viime pelin temppelikunkkujen kenraali Teemu ja lähdettiin sanomaan pari valittua sanaa 2400p ogre-armeijalla ex-liittolaiskääpiöiden 2400p armeijalle. Kääpiöille meni tietysti pupu pöksyyn ja he olivat rekrytoineet apulaiskenraaliksi takaisin Helsinkiin Hämeestä muuttaneen “Wanha Herra” Paavon. (Tervetuloa!)

  Peli meni plänin mukaan. Kääpiöt deployasivat niin taakse kuin pystyivät ja ogret rynnivät päälle niin lujaa kuin pääsivät. 6 vuoroa myöhemmin käpyjen kenu ja bsb anoivatkin ainoina henkiin jääneinä armoa joka suunnalta lähestyviltä ogreilta. Sitä ei annettu.

  Tosin ekalla vuorolla kävyt pelästyttivät ogrekenraalit ampumalla patteristollaan ogreilta pois 700 pisteen edestä joukkoja: Stonehorn, Hunter ja 4 mournfang cavalryä. Auts! Sitten scoutanneet manhunterit vyöryvät toiselta laidalta syöden matkallaan thundererit, 2 sotakonetta, slayerheron ja iskivät lopulta samaan aikaan ironguttien kanssa kiinni käpyjen rangerhordeen. Molemmat yksiköt sisuuntuivat vielä rangereiden 20 heittokirveen stand and shootista niin paljon, että iskivät sisään yhteensä 6d3 S5:n impactia. Rangereiden jälkeen syötiin osaston takana piilotelleet 2 sotakonetta.

  Samaan aikaan toisella flankilla yksinäinen 21 pisteen sapelihammastiikeri kävi syömässä sotakoneen miehistön ja sai kostoksi kylkeensä kavnziljoonan pisteen edestä (eli 40 kpl) vihaisia kääpiötä. Tämä eläinrääkkäys kostettiin voileivittämällä loppupelissä samainen osasto kummaltakin kyljeltä ja jättämällä henkiin jälkiruuaksi vain osastossa pakoilleet bsb ja kenu. Tosin ogreille yllärinä tullut -d6″ vihulaisten chargeista vähentävä käpylippu melkein koitui käpyjen pelastukseksi – siis melkein.

  Siitäs saivat. :-)

You must be logged in to post a comment.