logo

Kerhohuone on Malminkartanon juna-aseman vieressä. Asemalta katsottaessa Myyrmäenpuolella tunnelia ja näppärästi kaupan vieressä. Osoite on Pihkatie 6 Helsinki.

Nopat Facebook ja pelikeskustelu

Nopat ja Taktiikka Facebook
» Liity Nopat Facebookiin

Liity Nopat ja Taktiikka Pelien sopiminen -ryhmään
» Sovi peleistä, eri peleilla on alikeskusteluryhmiä

Huom. aktiivisin keskustelu on Facebookissa kuten peleistä sopiminen.

Ylläpito

Noppien ylläpitäjien kirjautumissivu Kirjaudu
Warhammer Fantasy Battle

Warhammer Orges vs Undead

Kasiedikan ja uuden Ogrekirjan innoittamana wanhat noppaajat lähtivät rakentaan uusia armeijoita. Keskeneräiset ogre- ja kääpiöarmeijat liittoituivat epäkuolleita vastaan.


Ogremagi kunnostautui ja heidän taika oli erityisen vahvaa tänään. Mahtava nähdä vanhoja ogreja joukossa mukana. Nykypelaaja voisi luulla örkeiksi kokonsa puolesta, mutta isosta nuijastahan ogren eroittaa aina. Loistavia konversioita joukossa kuten Tiimarin tarjous gorilloista tehdyt yhetit.

GorillaYhetit kunnostautuivat pelissäkin ja söivät epäkuolleiden sfinksin välipalaksi. Luurangot pistivät vastaan mutta tänään ei ollut heidän päivä. Kääpiöt marssivat hitaasti oikeassa sivustassa sotakoneiden laulaessa kukkuloilta. He säästyivätkin ilman yhtään vauriota. Mainio taktiikka laittaa ogret eturintamaan ja itse katsella vierestä partaa sukiessa.

Bookmark and Share

2 comments to Warhammer Orges vs Undead

 • avatar kalle

  Komeeta on ! Melkein tekisi mieli ruveta väsäämään Ogre armeijaa, muttei ehkä kerkeä…

 • avatar Marko Sysipuro

  Jep, ogremaagi onnistui jokaisessa loitsussaan ja antoi stubbornia ja toughness viitosta yltympäriinsä, kunnes viimeisessä loitsussaan kierroksella kolme onnistui niin hyvin, että lähti samalla warppiin.

  1000+1000 pisteen ogre-kääpiöliitto onnistui tällä kertaa tosiaan muiluttamaan 2000 pisteen hautakuninkaat luutomuksi. Kääpiöt deployasivat “suunnitelman mukaan” ogrejen selustaan ja hautakunkkujen refused flankkiin ja selvisivät pelistä vain muutamaa kuulaa, nuolta ja kiveä köyhempänä. Samaaan aikaan ogret oli huijattu hyökkäämään hautakunkkujen koko armeijaa vastaan. Suuren vaivan ja urotyön palkaksi selvinneet ogret saivat vain imeskellä kuivia luita ja jälkipeleissä hautakunkut onnistuivat vielä jymäyttämään ogreja ja myymällä heille ogrevahvistuksia sfinksiä, fellbeastia ja rahaa vastaan.

  Positiivista kuitenkin oli, että kasiedikasta hieman jälkeenjääneinä opimme Villen ja Teemun kanssa pajon uusia asioita. Opimme mm. juottamaan ogreille olutta, mikä teki mournfang cavalrystä täysin haavoittumattomia kaikelle tulitukselle – siis kaikelle. Opimme myös mystisen “Rune of Spellf…ingin” käytön, joka toimii samoin kuin Rune of Spellbreaking, mutta niitä voi ottaa rajattomasti, eivätkä ne maksa mitään ja niiden onnistumiseksi vastustajalle ei saa antaa kääpiöiden armeijakirjaa pelin aikana riimun tarkistamiseksi. Ainoa haittapuoli on, että jos vastustaja lukee kääpiökirjan pelin jälkeen, saattaa hän kokea tulleensa f…ed ja ei enää suostu pelaamaan uudestaan riimun käyttäjää vastaan. No, mikään ei ole ilmaista. Niin ja sfinksit todetiin ihan paperimassasta tehdyiksi. Niitä päin kuin juoksee mahalautaset edellä ja näyttää spread sheetiltä kompatresosuhdetta niin johan sulavat…

  On se kasiedikka ihmeellinen.

You must be logged in to post a comment.