logo

Kerhohuone on Malminkartanon juna-aseman vieressä. Asemalta katsottaessa Myyrmäenpuolella tunnelia ja näppärästi kaupan vieressä. Osoite on Pihkatie 6 Helsinki.

Nopat Facebook ja pelikeskustelu

Nopat ja Taktiikka Facebook
» Liity Nopat Facebookiin

Liity Nopat ja Taktiikka Pelien sopiminen -ryhmään
» Sovi peleistä, eri peleilla on alikeskusteluryhmiä

Huom. aktiivisin keskustelu on Facebookissa kuten peleistä sopiminen.

Ylläpito

Noppien ylläpitäjien kirjautumissivu Kirjaudu
Warmachine/Hordes

Warmachine/hordes demopäivän kuvia

Kiitos hauskasta pelistä. Hörykonetaiston lomassa nautittiin Euroopan mestarien kunniaksi kakkua. Usein olen katsellut Warmachine/Hordea pelejä askartelun lomassa ja omatkin peikot on aloitettu, mutta nyt oli mainio tilaisuus kokeilla peliä ensimmäistä kertaa.


Omiksi joukoiksi valitsin norsuja ja sotakoiria (kuulemma kissoja) Jaakon komeiden figuurien kokoelmasta. Parin minuutin opastuksen jälkeen peli alkoi ja norsut säntäsivät eteenpäin koirien pitäessä suojaa taikurille. Vihollinen eteni myös oman vuoronsa, jolle olin antanut vuoron aloittaa pelin.

Toisella vuorolla vihollinen pääsi heittämään verkon norsun päälle ja ampumaan höyrykoneella kylkee. Norsu meinasi menettää spirittinsä, mutta taikuri lepytteli hänet.

Vastavuorolla koirat päättivät yllättää ja julistivat liikkuvansa ja hyppäävänsä vihollistaikurin kimppuun last strike toiminnon avustamana. Matka ei aivan riittänyt ja joukot jäivätkin keskikentälle ja jättivät stiken käyttämättä. Tässä oli mainio opastus viholliskenraalille että älä tuo maagipimua esiin. Siinä sentään onnistuttiin että toinen norsu ampui lätyn vihollisen niskaan, poistaen pari tonttua ja niiden naisjohtajan.

Vastustaja kolmannella vuorolla verkkosi toisenkin norsuni ja hänen hienon noppaamisen seurauksen molemmat norsut olivat lähes kuolleita sekä yksi sotakoira poissa pelistä. Vastavuorolla saatiin pari pikkumiestä ulos ja vihollishöyrykoneelle pari haavaa. Ei mitään oleellista.

Neljännellä vuorolla vihollinen poisti laudalta molemmat norsuni ja sotakoiran. Vastavuorolleni oli enää taikuri ja yksi koira, jahas peli taisi olla tässä. Vihollinen ei ollut ottanut oikeastaan mitään vielä merkittävää sisään. Peli olikin hänellä selvä voitto.

Tässä vaiheessa Jaakko näytti että Warmachinessa ei pidä luopua toivosta. Taikurin kannattaa kävellä koiran luo, antaa hälle last striken itse lyöden edessä seisovaa höyrykonetta. Sotakoira kävelee metsän viereen ja hyppää vihollismaagin kimppuun ja käyttää featiinsa saaden neljä lisänoppaa jo kuolleista joukoista. Näiden turvin hän listi vihollismaagin. Oho, aika liikkeet mahdollisia.

Hieno opastus peliin, kiitos!

Ps. Omat peikkoni valmistuu aikaisintaan reilun vuoden kuluttua, älkää pidelkö henkeä.

Bookmark and Share

2 comments to Warmachine/hordes demopäivän kuvia

You must be logged in to post a comment.