Kirjaudu portaaliin.

Poikkeusjärjestelyt

Kerhohuone

Kerhohuone on avoinna seuraavasti:
MA: 17.30 ->
KE, TO: 17.00 ->
LA, SU: 12.00 ->

Isäntä on avaamassa ovia yleensä n. 2 tuntia aloitusajasta, ota tämä huomioon kun saavut paikalle. Pelata voi pidempäänkin. Soita isännälle että pääset alaovesta sisään. Kerhohuoneen isäntien yhteystiedot

Kategoriat (Jutut)

Juttuarkisto

Lauta- ja strategiasotapelit

Roll D6 etsii pelitestaajia – liity mukaan testaajatietokantaan!

Roll D6 järjestää uusien pelien testausta määräajoin pelihautomollamme Espoossa, Tapiolassa (ja myös kerhohuoneella). Näissä pelitestausilloissa on testattavana uusi tuotannossa olevia pelejä, joita ei ole vielä julkaistu. Tilaisuuksissa tarjotaan aina juotavaa ja syötävää ja pidetään hauskaa pelien parissa. Myös sauna on aina lämpimänä.

Tule pelitestaajaksi!Testaajatietokanta on aktiivisille pelaajille ja pelitestauksesta kiinnostuneille tarkoitettu tietokanta, jonne kannattaa liittyä. Lähetäämme tietokannan kautta testaajille kutsuja pelitestauksiin. Pelitestaukseen mukaan tulevat pelaajat saavat nimensä lopullisen pelin ohjeisiin ja palkkioksi pelin kun se valmistuu.

Rekisteröidy pelitestaajaksi

Pelitestaajaksi testaajatietokantaan liitytään rekisteröitymällä näille sivuille. Samalla saat oikeuden kommentoida artikkeleita ja juttuja.

Rekisteröidy tästä!

 

Bookmark and Share

You must be logged in to post a comment.