logo

Kerhohuone on Malminkartanon juna-aseman vieressä. Asemalta katsottaessa Myyrmäenpuolella tunnelia ja näppärästi kaupan vieressä. Osoite on Pihkatie 6 Helsinki.

Nopat Facebook ja pelikeskustelu

Nopat ja Taktiikka Facebook
» Liity Nopat Facebookiin

Liity Nopat ja Taktiikka Pelien sopiminen -ryhmään
» Sovi peleistä, eri peleilla on alikeskusteluryhmiä

Huom. aktiivisin keskustelu on Facebookissa kuten peleistä sopiminen.

Ylläpito

Noppien ylläpitäjien kirjautumissivu Kirjaudu
Maalaus ja rakentaminen

Peliobjekteja: 15mm Raatteentie ja kemikaalivarasto

Flames markkerit saivat tänään maalin pintaan. Käsitelkää hellästi, peliä!

Kaikki oli pohjamaalattu Motonetin edullisella harmaalla spraylla aiemmin. Vaaleampaan pohjamaalin jäljiltä tulee kivan kirkkaita. Erityisesti positiivisesti yllätti Vallejon Sky Gray säiliöiden laatoituksen kuivaharjaus sen jälkeen kun on Syphone ruskealla washilla litkuteltu alusta. Vaaleanharmaa nosti laatat iloisesti esiin. Tätä pitää kokeilla muihinkin kohteisiin, ainakin Ranskan taloihin.

Puuosat maalattiin oranssin ruskealla ja päälle Devlan mud. Kuivaharjaus oranssinruskealla ja hieman keltaisen ruskeaa reunoihin.. Tätä keltaisen ruskeaa lisättiin varsinkin puhelintolppien yläpäähän kuvastaan veistettyä puun pintaa. Tämä efekti korosti samalla tolppien metalliosat. Niissä on vain harmaa pohjamaali ja Devlan mud. Sen päällä kellertävää kuivaharjausta ja lopuksi valkoisella posliiniosien korostus. Nuo pienet yksityiskohdat onnistuivat vaikka itse sanon, olisikin aina näin helppoa ja nopeeta.

Vaikeimpia maalata oli maahan upotetut tankkiesteet. Ne oli jo hyvin maalattu mutta hiekan maalaus sotki ne ja uusintamaalaus ei ollenkaan onnistunut yhtä hyvin kuin ne olivat jo olleet. En halunnut maalata hiekkaa ensimmäisenä koska usein Devlan mudia laittaa liikaa jolloin se valuu ympäri alustaa ja hiekan joutuu maalaa uudestaan..

Tynnyrit on maalattu punaisella (rojo). Tuo vallejon väri on kovin huonosti peittävää ja ihmeen kiiltävää. Se tosin jätti reunat ja kohokohdat hyvin esiin plajasten harmaanpohjamaalin. Kirkkaan punaista lisättiin ohuesti tasaisiin alueisiin. Alkoi näyttää jo paremmalta, mutta kiiltävä punainen väri poistui vasta kun ohuesti kuivaharjattiin oranssilla lisäten hieman ruosteinen olemus.

Bookmark and Share

3 comments to Peliobjekteja: 15mm Raatteentie ja kemikaalivarasto

 • avatar Marko Sysipuro

  Nice! Ja punainen väri on kiva huomionherättäjä.

  (On muuten kaikki etusivun 10 juttua tehty nyt 3 päivän sisään.)

 • avatar Mika

  News for gamers, stuff that matters lainaten erään sivuston slogania muunneltuna. Hesari jää kohta kakkoseksi.. :)

 • avatar kalle

  Hesari on mielenkiintoisen materiaalin osalta jäänyt aikaa sitten taakse. Länsiväylässä oli jokin aika sitten mielenkiintoinen artikkeli aikuisten pelikerhosta Lauttasaaressa, Hesarin aineisto on ollut aika niukkaa.

You must be logged in to post a comment.