logo

Kerhohuone on Malminkartanon juna-aseman vieressä. Asemalta katsottaessa Myyrmäenpuolella tunnelia ja näppärästi kaupan vieressä. Osoite on Pihkatie 6 Helsinki.

Nopat Facebook ja pelikeskustelu

Nopat ja Taktiikka Facebook
» Liity Nopat Facebookiin

Liity Nopat ja Taktiikka Pelien sopiminen -ryhmään
» Sovi peleistä, eri peleilla on alikeskusteluryhmiä

Huom. aktiivisin keskustelu on Facebookissa kuten peleistä sopiminen.

Ylläpito

Noppien ylläpitäjien kirjautumissivu Kirjaudu
Maalaus ja rakentaminen

Askartelu 14.8.2011 – Sinkomies vs. Apache Longbow

Stadin pelikaupassa oli vitriinissä hienosti rakennettu samurai lizardmen armeija. Joka jampalla tehty samuraikypärä tai bandai nauha. Hatun nosto Taitajalle! Tämän innoittamana Force on Force kilpavarustelu jatkui ja pari Apachea saatiin kasaan ja Talebanien raskas kranaatinhietin yksikkö liimattiin kasaan muiden joukkojen jatkosi. 1/60 lava Dodget ehkä hieman pieniä.. Seuraavaksi askartelumaanantaissa hiekoitus ja pohjamaalaus.

Bookmark and Share

7 comments to Askartelu 14.8.2011 – Sinkomies vs. Apache Longbow

 • avatar Mika

  Luulen että tuo Apache koottava on sen takia halpa kun niitä myydään perussupermarketeissa ja se on jonkun vanhemman Apachen modernisoitu setti. Toisin sanoen vanhaa sprue settiä on täydenetty yhdellä uudella. Sen huomaa kuvista. Tumman vihreät osat on uusia, vanhassa vaalean vihreissä osissa oli välillä aika paljon flashiä.

 • avatar Juha

  Luulen, että ne uudet osat ovat juuri ne “longbow” lisäkkeet? Tuliko noihin Apacheihin roottoriakselin päälle sellaista “tötteröä”? Eli tähtäin/tulenjohtolaitetta.

 • avatar Mika

  Joo supertutkatöttörö oli mukana. Ajattelin laittaa niihin magneetin jotta saan niistä irroitettavia, koska en pitänyt niiden ulkonäöstä.

 • avatar Juha

  Nuo Empressin ja Eurekan Talebanit näyttävät sopivan hyvin samaan porukkaan, siis koko ja tyyli on aika samaa, ainakin kuvan perusteella. odottelen itse Eurekalta Talebaneille raskaita kk:ita ja heittimiä, olivat varastosta loppu!

 • avatar Mika

  Sopivat hyvin samaan ryhmään. Lähitarkasteltuna Eurekan ukot ovat vähän tuhdimpia, mutta ei häiritsevän. Jos pitää valita niin tykkään Eurekan ukoista enemmän, niillä on hauskempia asentoja ja realistiset Empress figut on liian “laihoja” paksuniska fantasiafiguihin tottuneelle.

  Duh, ehdit ensin. Piti myös tilaa ilmatukea viikonloppuna mutta Eurekan UK jälleenmyyjän nettisivuilla oli että toimitusaika 4-8 viikkoa ja jäi sitten tekemättä tilaus. Tilasitko suoraan Eurekalta? Tilasin kyllä jenkeille pimeänäkölaiteilla varustetut kypärät Empressiltä. Kauppiaat hierovat käsiään kun varustelu käy kuumana :)

 • avatar Mika

  Nyt sain selville sen Salutessa hankitun T90 valmistajan. Empress tulee myymään niitä myös lähiviikkoina, mutta tuolta voi hankkia suoraan http://www.imprintmodels.co.uk/Shop.aspx

 • avatar Juha

  Jep, pongasin Imprintin jossain vaiheessa itsekin. Niillä on hyvä setti modernia kalustoa 28mm “skaalaan” ja hintakin on ihan kohtuullinen.

You must be logged in to post a comment.