logo

Kerhohuone on Malminkartanon juna-aseman vieressä. Asemalta katsottaessa Myyrmäenpuolella tunnelia ja näppärästi kaupan vieressä. Osoite on Pihkatie 6 Helsinki.

Nopat Facebook ja pelikeskustelu

Nopat ja Taktiikka Facebook
» Liity Nopat Facebookiin

Liity Nopat ja Taktiikka Pelien sopiminen -ryhmään
» Sovi peleistä, eri peleilla on alikeskusteluryhmiä

Huom. aktiivisin keskustelu on Facebookissa kuten peleistä sopiminen.

Ylläpito

Noppien ylläpitäjien kirjautumissivu Kirjaudu
Maalaus ja rakentaminen

Askartelu – Lännen kaupungin alku

Länkkäreiden kanssa ei olekaan hetkeen puuhasteltu. Eurokaupasta vitosella löydetty talosetti näytti olevan juuri oikeaa mittakaava. Talot oli mukavasti kuvioituja ja tukki/lautaseinät kohtuullisen luonnollisen näköisiä. Pirteässä setissä oli mukana kaksi talon puolikasta ja joukko huonekaluja. Kyllähän me aina sohvalle, rantatuolille ja vessanpöntälle käyttöä keksitään. Eikun rakentelemaan.

Talosta postettiin kantokahva (mukavasti kiinni kahdella ruuvilla), sarana, pensaat ja puut sekä kaikki pahvi- ja tarrakoristeet. Veistelemällä ja pihdeillä saatiin pois näistä jäänyt kuumaliima ja ylimääriset muoviulokkeet. Viimeistelynä etuosan tukkipuut vanhennettiin veistelemällä niistä sekalaisia paloja pois. Isolla puukolla lähtee myös sormet, muistathan veistellä itsestäsi poispäin. Lopuksi reijät tukittiin greenstuffilla. Mustan pohjamaalin jälkeen talot alkoivat näyttää jo pelikelpoisilta. Kahdesta setistä saa yhden talon tai kaksi kylän raitin kulissia. Pitääpä maanantaina hakea laatikkotolkulla lisää!

Bookmark and Share

5 comments to Askartelu – Lännen kaupungin alku

 • avatar Mika

  Kaisaniemen eurokauppaan jäi vielä muutama talosetti. Homman haastavin osuus oli selvitä metroasemien heeboista, “sulla lienee monta lasta” kun sylitäynnä vaaleanpunaisia laaatikoita yrittää päästä kulkeen..

 • avatar kalle

  Niinkuin T.Kujala sanoi, Veikkauksen mainosta siteeraten : figupelaaja näkee maailman eri tavalla :D

  Voin hyvin uskoa, että noistakin tulee upean näköisiä. Mutta mihin sä ton kaiken kaman säilöt ??

 • avatar Juha

  Hienoja tulee, jo pohjamaalissa olevasta näkee sen. No nyt kai pitää kaivaa länkkärifigut esiin ja aloittaa taistelu Log Townin herruudesta ja kunnon Shoot Out!

 • avatar Mika

  Mä siivosin kesällä, pari viikkoa siinä menikin kun laatikoita järjestelin ja pakkasin tiiviimmin. Taas mahtuu kämpille. Logtown siirtyy kerholta pois kun saan maaleihin.

  Esimerkiksi sohvalle voi pinoa pari metriä tavaraa helposti. Erään vannoutuneen pienoimallirakentajan kaverit kommentoivat taannoin että tosiharrastaja hyödyntää keittiökaapit ja uunin sisätilat pienoismallien säilömistarkoitukseen. Syödä voi ulkona.

 • Teepä yksi noista raunioksi ja sitten vois kokeilla liittää pari yhteen ns. isommaksi (pidemmäksi tai korkeammaksi) taloksi, niin sais vähän varianssia.

  Ihan hyvää noista varmaan tulee kun laittaa maaleihin ja vähän modaa.

You must be logged in to post a comment.