logo

Kerhohuone on Malminkartanon juna-aseman vieressä. Asemalta katsottaessa Myyrmäenpuolella tunnelia ja näppärästi kaupan vieressä. Osoite on Pihkatie 6 Helsinki.

Nopat Facebook ja pelikeskustelu

Nopat ja Taktiikka Facebook
» Liity Nopat Facebookiin

Liity Nopat ja Taktiikka Pelien sopiminen -ryhmään
» Sovi peleistä, eri peleilla on alikeskusteluryhmiä

Huom. aktiivisin keskustelu on Facebookissa kuten peleistä sopiminen.

Ylläpito

Noppien ylläpitäjien kirjautumissivu Kirjaudu
Maalaus ja rakentaminen

Askartelu: Scifi-kaupunki

Eli tänään sitten oli taas vuoro tehdä orjatyötä kerhon lastenpeliosaston hyväksi, eli askartelin scifitaloja kaikkien rakastamaan 40K-hammeriin. Styroksi-lateksi vaiheesta ollaan nyt siirrytty Flockin lisäämiseen imitoimaan jonkinsortin ruohoa ja levää. Tähän käytä pienoisrautatietarkoitukseen suunniteltua tekoruohoa. Purnukan hinta on 14€ ja sillä kyllä tekee ihan kivasta ruohoa/kasvustoa talojen kivijalkoihin ja peittämään jotain styroksin pakkauspiirteitä.

Tarkoitus olisi vielä viimeistellä taloja, metallilevyillä, ilmastointiputkilla ja -aukoilla, ehkä myös jotain julisteita ja graffiteja seiniin. Alla muutama kuva puolivalmiista kaupungista.

 

 

 

Bookmark and Share

1 comment to Askartelu: Scifi-kaupunki

  • avatar kalle

    Vielä on tämä päivä aikaa viimeistellä pömpelit, joten toivottavasti ei ole mitään muuta suunniteltuna tälle päivälle. Styroxi paistaa vielä paikoitellen läpi, joten pakkelia tarvitaan pintaa. Kyse on kuitenkin kerhon ehdottomasta Lippulaivapelistä, ja kevätkauden merkittävimmästä pelitapahtumasta, jonka pohjalta kerhon maine lähtee kiirimään ja kasvamaan aivan uusiin ulottuvuuksiin.

You must be logged in to post a comment.