Kirjaudu portaaliin.

Poikkeusjärjestelyt

Kerhohuone

Kerhohuone on avoinna seuraavasti:
MA: 17.30 ->
KE, TO: 17.00 ->
LA, SU: 12.00 ->

Isäntä on avaamassa ovia yleensä n. 2 tuntia aloitusajasta, ota tämä huomioon kun saavut paikalle. Pelata voi pidempäänkin. Soita isännälle että pääset alaovesta sisään. Kerhohuoneen isäntien yhteystiedot

Kategoriat (Jutut)

Juttuarkisto

Maalaus ja rakentaminen

Askartelu: Scifi-kaupunki

Eli tänään sitten oli taas vuoro tehdä orjatyötä kerhon lastenpeliosaston hyväksi, eli askartelin scifitaloja kaikkien rakastamaan 40K-hammeriin. Styroksi-lateksi vaiheesta ollaan nyt siirrytty Flockin lisäämiseen imitoimaan jonkinsortin ruohoa ja levää. Tähän käytä pienoisrautatietarkoitukseen suunniteltua tekoruohoa. Purnukan hinta on 14€ ja sillä kyllä tekee ihan kivasta ruohoa/kasvustoa talojen kivijalkoihin ja peittämään jotain styroksin pakkauspiirteitä.

Tarkoitus olisi vielä viimeistellä taloja, metallilevyillä, ilmastointiputkilla ja -aukoilla, ehkä myös jotain julisteita ja graffiteja seiniin. Alla muutama kuva puolivalmiista kaupungista.

 

 

 

Bookmark and Share

1 comment to Askartelu: Scifi-kaupunki

  • avatar kalle

    Vielä on tämä päivä aikaa viimeistellä pömpelit, joten toivottavasti ei ole mitään muuta suunniteltuna tälle päivälle. Styroxi paistaa vielä paikoitellen läpi, joten pakkelia tarvitaan pintaa. Kyse on kuitenkin kerhon ehdottomasta Lippulaivapelistä, ja kevätkauden merkittävimmästä pelitapahtumasta, jonka pohjalta kerhon maine lähtee kiirimään ja kasvamaan aivan uusiin ulottuvuuksiin.

You must be logged in to post a comment.