Kirjaudu portaaliin.

Poikkeusjärjestelyt

Kerhohuone

Kerhohuone on avoinna seuraavasti:
MA: 17.30 ->
KE, TO: 17.00 ->
LA, SU: 12.00 ->

Isäntä on avaamassa ovia yleensä n. 2 tuntia aloitusajasta, ota tämä huomioon kun saavut paikalle. Pelata voi pidempäänkin. Soita isännälle että pääset alaovesta sisään. Kerhohuoneen isäntien yhteystiedot

Kategoriat (Jutut)

Juttuarkisto

Maalaus ja rakentaminen

Askartelua: Isojen poikien Scifitaloja

Futuristisia rakennuksia styroksista. Pohjamaalissa.

Futuristisia rakennuksia styroksista. Pohjamaalissa.

Viime keskiviikkona kerholla oli hiljaista ja kun peliäkään ei ollut sovittu päätin iskeä maalia pintaan styroksiin. Futuristista betoniblokkitalon pohjaa syntyikin varsin hyvä määrä. Taustalla tässä maalaamisessa on toki myös UberVäbelKommander Mannozen jatkuva karjunta  (“monta pöytää sä teet turnaukseen!?  mitä?!!  saatko valmiiksi?!!” joko oot tenyt?!!). No isojen poikien askartelu on tietenkin hieman erilaista kun tämä wh40k muovikatedraalien kokoaminen liimanhöyisellä kerholla. Isot pojat ottaa pakkausstyroksia, ostaaa rautakaupasta lateksia ja isoja suteja ja sitten vaan miksaamaan sopivia seoksia.

Maalailin 2-3 tunnin aikana pohjamaaleihin yhteensä viisi rakennusta. Kaksi jo hieman viimeistellympää rakennusta, eli korkean tukikohdan,  helikopterialusta. Tein myös metrin pätkän futuristista muuria (kaikki kolme kuvassa oikealla).

Lisäksi maalasin ja kuivaharjasin pari vaalemapaa isoa “betonista” tukikohtarakennusta, joissa ei toistaiseksi ole mitään viimeistelyjä tai detaljeja.

Bookmark and Share

1 comment to Askartelua: Isojen poikien Scifitaloja

  • avatar kalle

    Olehan tarkkana mistä pullosta hörppäät, ja mistä ohennat noita ‘citadelin maaleja’. Hyvä että homma etenee, toivottavasti rapsankirjoitus ei rasita tönöjen kasaamista ja sutimista…

You must be logged in to post a comment.