logo

Kerhohuone on Malminkartanon juna-aseman vieressä. Asemalta katsottaessa Myyrmäenpuolella tunnelia ja näppärästi kaupan vieressä. Osoite on Pihkatie 6 Helsinki.

Nopat Facebook ja pelikeskustelu

Nopat ja Taktiikka Facebook
» Liity Nopat Facebookiin

Liity Nopat ja Taktiikka Pelien sopiminen -ryhmään
» Sovi peleistä, eri peleilla on alikeskusteluryhmiä

Huom. aktiivisin keskustelu on Facebookissa kuten peleistä sopiminen.

Ylläpito

Noppien ylläpitäjien kirjautumissivu Kirjaudu
Maalaus ja rakentaminen

Askartelumaanantai ja aluslevyt 14.11.2011

Aikasemmin Afganistanissa haavoittuneiden brittien ja jenkkien apuun saapui tankkipataljoonan etujoukot. Viikonloppuna saan myös aluslevyjen täydennyserän, joten maanantaista alkaen on taas  prikkoja saatavilla minulta ukkojen alustoiksi.  Hankitut 4000 aluslevyä pitäisi riittää vähän isompaakin armeijaprojektiin.

Ensin mallit putsattiin valujäämistä ja pienet osat pestiin. Tankeissa pinnattiin kaikki osat kiinni jotta kestää pelikäyttöä. Erityisesti telaketjut jotka olivat hieman kuperat saatiin näin pakotettua rautatappien avulla suoraan.

Imprint Modelsin pienet tankit on todella tarkkoja, joskin resiini on hieman kovaa ja sain jo yhden pienen savuheittimen katki. Abrams ja Challenger pehmeämpää ja ok laatua, mutta muotit selvästi kuluneempia kuin upouuden pikkutankin. Amazonista tilatit Sikun pikkuautot sopii aika hyvin mittakaavaa. Rintamailme saadaan kun TAG:lta hankitut konekiväärit ja singot liimataan näihin katolle. Pariin pitää myös rakentaa plasticardista takatila umpeen.

Kalustoa alkaa olla briteille mukavasti, vielä kun saisi maaleihin. Tosisesta Abramsista oli tarkoitus tehdä rikki ammuttu versio, sain jämäkappaleen heiman halvemmalla. En ole vielä keksinyt miltä näyttää rikki ammuttu Abrams, kuvamateriaalia on heikosti saatavilla :)

Bookmark and Share

3 comments to Askartelumaanantai ja aluslevyt 14.11.2011

You must be logged in to post a comment.