Kirjaudu portaaliin.

Poikkeusjärjestelyt

Kerhohuone

Kerhohuone on avoinna seuraavasti:
MA: 17.30 ->
KE, TO: 17.00 ->
LA, SU: 12.00 ->

Isäntä on avaamassa ovia yleensä n. 2 tuntia aloitusajasta, ota tämä huomioon kun saavut paikalle. Pelata voi pidempäänkin. Soita isännälle että pääset alaovesta sisään. Kerhohuoneen isäntien yhteystiedot

Kategoriat (Jutut)

Juttuarkisto

Maalaus ja rakentaminen

Askartelumaanantai ja aluslevyt 14.11.2011

Aikasemmin Afganistanissa haavoittuneiden brittien ja jenkkien apuun saapui tankkipataljoonan etujoukot. Viikonloppuna saan myös aluslevyjen täydennyserän, joten maanantaista alkaen on taas  prikkoja saatavilla minulta ukkojen alustoiksi.  Hankitut 4000 aluslevyä pitäisi riittää vähän isompaakin armeijaprojektiin.

Ensin mallit putsattiin valujäämistä ja pienet osat pestiin. Tankeissa pinnattiin kaikki osat kiinni jotta kestää pelikäyttöä. Erityisesti telaketjut jotka olivat hieman kuperat saatiin näin pakotettua rautatappien avulla suoraan.

Imprint Modelsin pienet tankit on todella tarkkoja, joskin resiini on hieman kovaa ja sain jo yhden pienen savuheittimen katki. Abrams ja Challenger pehmeämpää ja ok laatua, mutta muotit selvästi kuluneempia kuin upouuden pikkutankin. Amazonista tilatit Sikun pikkuautot sopii aika hyvin mittakaavaa. Rintamailme saadaan kun TAG:lta hankitut konekiväärit ja singot liimataan näihin katolle. Pariin pitää myös rakentaa plasticardista takatila umpeen.

Kalustoa alkaa olla briteille mukavasti, vielä kun saisi maaleihin. Tosisesta Abramsista oli tarkoitus tehdä rikki ammuttu versio, sain jämäkappaleen heiman halvemmalla. En ole vielä keksinyt miltä näyttää rikki ammuttu Abrams, kuvamateriaalia on heikosti saatavilla :)

Bookmark and Share

3 comments to Askartelumaanantai ja aluslevyt 14.11.2011

You must be logged in to post a comment.