logo

Kerhohuone on Malminkartanon juna-aseman vieressä. Asemalta katsottaessa Myyrmäenpuolella tunnelia ja näppärästi kaupan vieressä. Osoite on Pihkatie 6 Helsinki.

Nopat Facebook ja pelikeskustelu

Nopat ja Taktiikka Facebook
» Liity Nopat Facebookiin

Liity Nopat ja Taktiikka Pelien sopiminen -ryhmään
» Sovi peleistä, eri peleilla on alikeskusteluryhmiä

Huom. aktiivisin keskustelu on Facebookissa kuten peleistä sopiminen.

Ylläpito

Noppien ylläpitäjien kirjautumissivu Kirjaudu
Maalaus ja rakentaminen

Askartelumaanantai 17.1

Flames pelissä Jenkit voitti

Tänään kerholla oli Flames of War demotusta uudelle pelaajalle ja erinäisten projektien rakentelua.

Demopelissä saksalaiset olivat hätää kärsimässä kun koko heidän toisen sivustan jalkaväkihyökkäys oli torjuttu..  Kenraalilla olivat vaihtoehdot vähissä kunnes jenkit ampuivat tykistökeskityksen omiensa niskaan. Saksalaistankki huomasi tilaisuutensa tulleen ja vyöryi selustaan tuhoten lopun jenkkijalkaväestä. Tiukka käännepelissä ja saksalaiset olivatkin yhtäkkiä objektilla.

Pelin lopussa jenkit pääsivät ampumaan tankkia suorasuuntauksella ja siten varmistivat pelin voiton. Vauhtia ja vaarallisia tilanteita riitti demossa!

Rakentelupuolella tehtiin lisää polkypyörillä varustettuja suomalaisia, muutama jenkki tykki ja 28mm normanniratsuväki hiekoitettiin..

Bookmark and Share

1 comment to Askartelumaanantai 17.1

  • Niinhän siinä taas kävi että kukkoileva tiikeri ei välittänyt hirveesti 105 mm tykistöstä kun oli jo murtanut kaksi jalkaväkijoukkuetta yksikseen.

    Ajettuaan tuhoutuneen shermannin (objektiivin) viereen, sai peloton (For the Fatherland! 2+ moraali) SS komentaja täysosuman suoraan luukusta sisään ja tiikeri oli tulessa..

    Hauska pieni demopeli vanhan tuttavan kanssa! Taas nähtiin että peli oli yhdestä nopan heitosta kiinni.

You must be logged in to post a comment.