Kirjaudu portaaliin.

Poikkeusjärjestelyt

Kerhohuone

Kerhohuone on avoinna seuraavasti:
MA: 17.30 ->
KE, TO: 17.00 ->
LA, SU: 12.00 ->

Isäntä on avaamassa ovia yleensä n. 2 tuntia aloitusajasta, ota tämä huomioon kun saavut paikalle. Pelata voi pidempäänkin. Soita isännälle että pääset alaovesta sisään. Kerhohuoneen isäntien yhteystiedot

Kategoriat (Jutut)

Juttuarkisto

Maalaus ja rakentaminen

Askartelumaanantai 17.10.2011

Askartelumaanantaissa jatkettiin Afrikka jeeppien rakentelua liimaamalle ne alustoille ja Vietnam maastojen maalausta.

Jenkkien tornin alusta maalattiin ja ruohotettiin. Samalla kuivaharjattiin hiekkasäkkejä ja naruja vaaleammiksi. Alkaa olla valmista, enää mattalakka puuttuu.

Jeeppien alustoiksi valitsin Conquest miniaturesin normanniratsujen mukana tulleita alustoja, mitä liimattiin kaksi yhteen. alustat olisivat voineet olla hivenen pitempiä mutta tällä operaatiolla säästyttiin ison muovilevyn kanssa säätämisestä.

Sikun auton mukana tulleesta kumiveneestä sahattiin pohja irti ja leikattiin ylimääräiset osat pois. Kyytiin istutettiin rautatappien avulla pari TAG:n jenkkiä. Nämä kaverit olivat alun perin menossa helikopteriin, mutta eivät voineet vastustaa uuden karheaa kumivenettä. Pitänee rakentaa jokisuisto.

Pääosa ajasta meni Vietnam aiheisen puhvelikärryn parissa. Tämä mainio rakennelma on peräisin Baker Companylta. Maalaus ajatus oli tehdä ukoille mustat asut german graylla ja vastapainoksi kärryyn varsin kirkkaat tavarat. Se onnistui kohtuullisesti, joskaan en tajua miksi mun molemmat mattamustat maalit ovat alkaneet kiiltämään ärsyttävästi. Onko niissä parasta ennen päivä mennyt umpeen? Mustan kiillon huomaa hyvin kun katsoo pimun mustaa tukkaa. Renkaissa sentään kiilto ei ole yhtä häiritsevä, kato kärryssä on uudet vanteet.

Pikkuhiljaa maalaukseen alkaa päästä taas sisälle, kenties pikku-ukotkin saadaan vielä maaleihin. Kolmisen vuotta tätä onkin jo rakenneltu pitkien taukojen säestämänä.

Bookmark and Share

1 comment to Askartelumaanantai 17.10.2011

  • avatar Mika

    Kuvien perään lisätty Afrikkakalustoa Juhan autotallista teknikaalien jatkeeksi. Sotalordeilla alkaa olla jokaiselle oma liikkumisväline. Huomatkaa rikki ammuttu viranomaisauto.

You must be logged in to post a comment.